Baldur's Gate 3 - a fejlesztők szerint a D&D-s szinteződés lassú a játékhoz

A Larian nagyon szeretne annyira közel maradni a D&D ötödik kiadásához, amennyire csak lehet, de vannak dolgok, amiken változtatniuk kellett.

2019. június 12. 20:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Baldur's Gate 3 - több mint 100 órányi tartalomra számíthatunk Bőven akad majd tennivaló a legendás RPG világában, de ebben azért titkon reménykedtünk a széria rajongóiként.

Baldur's Gate 3 - vicces videóból derül ki, hogyan került a legendás széria a Larianhoz A Divinity sorozat fejlesztői elképesztően lelkesnek tűnnek, amiért új kalanddal lephetik meg a D&D-rajongókat.
E3 2019: Bemutatkozott a Baldurs Gate III Május végén még csak reménykedtünk benne, hogy a Larian Studios beharangozója a Baldur's Gate-sorozat régóta várt folytatására utaljon, a Stadia Connecten viszont hivatalossá vált, hogy készül a harma...
Ibiza-gate: eddig három gyanúsított van, már a németek is nyomoznak Az osztrák mellett már a német hatóságok is vizsgálódnak az osztrák kormány bukásához vezető ibizai videó ügyében. A felvétel elkészítésével három konkrét személyt gyanúsítanak, de több ismeretlen gy...
Megjelenési dátumot kaptak a Dungeons & Dragons-játékok konzolos kiadásai Év végén jelennek meg a Baldur's Gate, Icewind Dale, Planescape: Torment, és Neverwinter Nights új változatai.
Már végképp nem tudni, hogy Baldur's Gate 3-at vagy Divinity 3-at jelentenek be Először azt hittük, hogy a következő Baldur's Gate-re utalgat a stúdió, de a legújabb közösségi posztok árnyalják a képet.

Ősszel érkeznek a Baldur's Gate, Icewind Dale, Planescape: Torment, és Neverwinter Nights játékok konzolos verziói A pontos megjelenési dátumok mellé egy új trailert is kaptunk.
Baldur's Gate III-at teasel a Larian Studios? Még tavaly októberben röppent fel a pletyka, hogy a Divinity: Original Sin-játékokat is jegyző Larian Studios szállíthatja majd a Baldur's Gate harmadik részét. A csapat legutóbbi teasere alapján jó e...
A patkánybotrány után itt a csótány-gate Összeér a fővárosi patkánykrízis és a közigazgatási dolgozók problémája: a kormányhivatali létszámhiány miatt fél éve ellenőrizetlen az irtás.
Ibiza-gate: meglepő szál bukkant fel az év kémsztorijában Egy bécsi ügyvéd közvetítésével csalhatták lépre ismeretlenek Heinz-Christian Strache volt osztrák alkancellár bizalmasát, Johann Gudenust. Az ügyvéd ajánlotta be nála azt a titokzatos nőt, aki egy or...
Ibiza-gate: ezen a banánhéjon csúszott el az osztrák alkancellár Heinz-Christian Strache bizalmasa, Johann Gudenus folyékonyan beszél oroszul, kiterjedt oroszországi kapcsolatokkal bír, felesége is figyelmeztette a veszélyre, mégis beleesett az ibizai csapdába. A v...
Újabb Trónok harca blama: tényleg visszanőtt Jamie keze? A kávéspohár-gate után újabb ciki hiba maradt a Trónok harcában. Vagy mégsem?