Ketten súlyosan megsérültek a taktaharkányi balesetben

Egy személyautó és egy szlovák rendszámú busz ütközött össze.

2019. június 12. 19:53

A cikk folytatása...Friss hírek
Megtudtuk: úszóedző fiába szerelmes Hosszú Katinka Nem sokkal válása után rátalált a boldogság a gyönyörű olimpiai bajnokra. Kedvese civil, de megismerkedésük mégis az uszoda világához kapcsolódik: szerelme, Máté édesapja a magyar úszósport ismert edzője.
Figyelem! 10 nap múlva zárolhatják a bankszámládat Ez már tényleg itt van a nyakunkon...
Humoristaként akar befutni a Viszkis Nagy fába vágja a fejszéjét Ambrus Attila, aki az egyik legnehezebb műfajban, a stand-upban szeretné kipróbálni magát. Kis közönségét a börtöntörténeteivel szeretné szórakoztatni.
Napi horoszkóp - június 17 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Rejtélyes eltűnés Maglódon - Hazugságvizsgálatra vitték Gyula üzlettársát Több tucat embert kihallgatott a rendőrség az  eltűnt maglódi vállalkozó környezetéből. Köztük volt a férfi volt élettársa is, akinek az elsők között kellett vallomást tennie.
Mi a csillagjegyed? Olyan az árnyoldalad! Horoszkóp a rejtett dolgokról...

Top hírek:
The speech that put Viktor Orbán on the map of politics Thirty years ago, on this day, Imre Nagy, the communist Prime Minister of the era and one of the few who understood that Hungarians had enough of the Soviet rule, was rehabilitated and reburied with full honours. Viktor Orbáns speech at Imre Nagys reburial became a symbol of what Orbán has been standing for these past 30 years and played a key role in the collapse of the Stalinist regime.
Két részre szakadt az ország vasárnap délután Több járásban első és másodfokú riasztást adtak ki
Nagy Imre unokája: A diktatúra a nyakunkba liheg Jánosi Katalin harminc évvel ezelőtt nem gondolta volna, hogy lesz egy új önkényuralom Magyarországon. A Nagy Imre Alapítvány kurátora a hvg.hu kérésére visszaemlékezik, mi történt az újratemetéskor, amit ő nem is hív újratemetésnek. A Hősök terén összegyűlt tömeg emelkedett némasága, a nemzet lelkiismeretének hangjai, a gyász és a tisztelet nagy emberi kárpótlást nyújtottak neki 1989.
Tizenöt évesen egyedül kiment Amerikába a magyar fiú, aztán egyszer csak Einsteinnél találta magát most meg elmesélte az egészet Vacsizni vitte őt Szilárd Leó.
Így emlékeztek meg a politikusok a 30 éves rendszerváltásról Az éppen ma 30 éves bátor, hazaszerető szókimondás máig alakítja hazánk sorsát.
Változhat a gyógyszerek hatása a hőségben Főként a magas vérnyomásban vagy szív- és érrendszeri betegségekben szenvedőket érinti. ...