Újabb amerikai katonákat küldenek Lengyelországba

Most és majdnem ötezer amerikai katona állomásozik itt.

2019. június 12. 21:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hivatalosan is eldőlt, hogy nem lesz nagy szélsőjobboldali frakció az EP-ben Magyarország után Lengyelország is közölte, hogy nem csatlakozik Salviniékhoz.

Macron Orbán Viktorral is találkozót kezdeményezett Sajtóinformációk szerint a francia elnök kezdeményezte, hogy az esti csúcstalálkozó előtt Németország, Belgium, Csehország, Lengyelország, Szlovákia és Magyarország vezetőivel – így Orbán Vi...
Lengyelország: nyerőben a kormánypárt, de nem sokkal Kaczyńskiék 42%-on, az ellenük formálódott szövetség 39-en áll az exit pollok szerint. Romániában egyelőre döntetlenre áll a meccs.
Egy köpés mutatta meg, milyen most az izraelilengyel viszony Lefelé haladó spirálba kerültek a lengyelizraeli kapcsolatok, a legújabb botrány amiatt robbant ki, hogy egy 65 éves izraeli polgár leköpte Lengyelország Izraelben akkreditált nagykövetét. A két orsz...

Visszaállítják a lengyelek a Brüsszel által támadott adót Lengyelország visszaállítja az Európai Bizottság (EB) által 2016-ban megtámadott progresszív kereskedelmi adót az Európai Bíróság csütörtöki döntése nyomán
Nem tudta, hogy Lengyelország tel-avivi nagykövetét köpi le Az izraeli férfi ennek ellenére akár öt év börtönt is kaphat.
Kvótaper: így érvelt Magyarország a tárgyaláson A magyar kormány képviselője szerint önkényesen, politikai megfontolások alapján, jogsértő módon kezdeményeztek eljárást az érintettek Csehország, Lengyelország és Magyarország ellen.
Lengyelország lemondta egy izraeli küldöttség látogatását, miután megtudták, hogy holokauszt-kárpótlásról is tárgyalnának A lengyel külügyminisztérium szerint vasárnap a delegáció önkényesen változtatta meg a látogatás menetrendjét.
Rejtett kamerás felvételeken szembesítik a pedofil papokat áldozataikkal, felbolydult Lengyelország Egyetlen nap alatt 3,5 millió megtekintés felett jár a dokumentumfilm, ami felrázta egész Lengyelországot. A filmben áldozatok mondják bántalmazóik szemébe, hogy mit tettek velük.