Spórolj tízezreket idén a nyaralásodon: ezeket a trükköket ismerned kell

Még nem késő jó áron foglalni...

2019. június 16. 13:02

A cikk folytatása...Friss hírek
Még mindig rejtély, ki és miért ölette meg az újságírónőt Máltán Vádat emeltek a gyilkosok ellen, de nincs meg a felbujtó.
Katásoknak is kínál vállalkozói hitelt az MFB És a kivásoknak is.
Súlyos orvoshiány: van, ahol mentőtiszttel pótolják az éjszakai ügyeletest Mezőberény polgármestere bejelentette: augusztustól úgy próbálják az ügyeleti orvoshiányát enyhíteni, hogy egy mentőtisztet alkalmaznak...
Évekig rendeljük ugyanonnan, ugyanazt az ételt Minden második esetben ugyanabból az étteremből rendelünk és a rendelések egyharmada a szokásos tétel a Falatozz.hu országos ételrendelő portál felmérése arra kereste a választ, hogy milyen gyakran rendeljük a jól bevált helyekről a már kipróbált fogásokat.
Vasúti berendezéseket gyártó cégbe száll be a SET Group A SET Group mai közleménye szerint leányvállalata, a SET Goodwill and Enterprise Management Kft. kizárólagos tulajdonábakerült a Mátó-Stáb Kft. A SET Group tájékoztatása szerint leányvállalata, a SET...
Ezeket a KRESZ-szabályokat szegik meg az autósok Telefonálással és gyorshajtással szegik meg leginkább a KRESZ-szabályokat az autósok a magyarok szerint derül ki a K&H biztos jövő felméréséből. A legkevesebb gond a közlekedési lámpák jelzéseivel és az alkoholfogyasztással van: 76 százalék gondolja úgy, hogy a közlekedési lámpák jelzéseit a legtöbbször figyelembe veszik az autósok, míg 64 van meggyőződve arról, hogy a sofőrök többsége nem ül ittasan a volán mögé.

Top hírek:
Az autóipari gyár adóbevétele Felsőzsolcára megy, a bűze viszont Arnótra Tömény, maró szag árad a Miskolc mellett működő autóipari beszállító cég telephelyéről erről panaszkodnak a Sicta gyára mellett élő lakók. A cég vezetője állítja, ők minden előírásnak eleget tesznek. Indul a Mérgeink sorozat a hvg.hu oldalán. Első rész.
UPC-felvásárlás: megtudtuk, kell-e valamit tenniük az ügyfeleknek Se a Vodafone, se a UPC ügyfeleit nem érinti egyelőre, hogy előbbi felvásárolja az utóbbit.
Beolvadás a PannErgynél A PannErgy Koncessziós Kft. egyesült az Arrabona Geotermia Kft.-vel. A PannErgy Koncessziós Kft. egyesült az Arrabona Geotermia Kft.-vel. Az egyesülés módja beolvadás, amely során a PannErgy...
Bézs Könyv: kedvezőek az amerikai gazdasági kilátások Az amerikai gazdaság "szerény" ütemben nőtt az elmúlt hetekben, a lakosság fogyasztása nem lankadt és összességében pozitív az amerikai gazdaság kilátása a washingtoni kereskedelempolitika árnyéka...
Csökken a szocho, de időigényesebb lehet az adminisztráció Az átmeneti rendelkezések hiánya miatt számos adózóban felmerülhet a kérdés, hogy a szociális hozzájárulási adó (szocho) évközben történt csökkentése miatt mely kulcsot kell majd alkalmazni az adóbevallás során. Ilyen esetekben számos megfontolandó tényezőt kell figyelembe venni a bevallás elkészítésénél, hívta fel a figyelmet a nemzetközi adótanácsadó és könyvvizsgáló Crowe FST.
Elon Musk lyukat fúrna a koponyánkba, hogy aztán drótokat dugjon az agyunkba A techpápa NeuraLink nevű, eddig ismeretlen cége a számítógépre kapcsolná az emberi agyat, előbb csak a bénulásos betegségek gyógyítása céljából, később viszont akár olyan frissítéseket is letölthetnénk az elektródákon keresztül az agyunkba, melyek erősítik egyes képességeinket - pont, mint egy sci-fiben.