Insurgency: Sandstorm - mod támogatás és új játékmódok érkeznek

Az elmúlt évek egyik legjobb taktikai lövöldéje hamarosan még izgalmasabb lesz.

2019. június 16. 19:53

A cikk folytatása...Friss hírek
Rainbow Six: Siege - ismét sok karakter változik, főleg a pajzsosak A tesztszerveren már éles az új frissítés, mely megpiszkálja Glazt, de nem csak azok érezhetnek változást, akik őt választják.
Negyedmilliárd euróra büntette a Qualcommot az Európai Bizottság A vállalat visszaélt piaci erőfölényével, amivel kiszorították az új versenyzőket.
FIFA 20 - videón a főbb változások Vadonatúj előzetessel jelentkezett a FIFA-sorozat következő számozott felvonása. A friss kedvcsináló a játékmenetben eszközölt főbb újdonságokat részletezi és mutatja be. Például megújul a büntető rúgás rendszere és javul a labda fizikája.
Egyre többen vesznek iPhone helyett Android-mobilt Mélyponton az Apple márka iránti lojalitás egy felmérés szerint.
Vicces előzetest kapott John Cena tűzoltós filmje Megérkezett a Playing with Fire első előzetese.
Elhagyja Tim Willits az id Software csapatát Huszonnégy évig dolgozott a stúdiónál, de most új kalandok után néz.

Top hírek:
Az EU vizsgálatot indított az Amazon ellen Mélyreható vizsgálatot indított az Amazon ügyében szerdán az Európai Bizottság annak megállapítására, hogy az amerikai kereskedőóriás visszaélhetett-e az oldalán hirdetők adataival.
The Witcher 2: Assassins of Kings - már nagy felbontású textúrákkal is játszhatjuk A The Witcher 2: Assassins of Kings amúgy sem egy csúnya játék, viszont egy moddernek köszönhetően most egy kicsit még szebbé varázsolhatjuk.
Az első kép A láthatatlan ember forgatásáról Megint egy senkit nem érdeklő csapós képpel gazdagodhattunk...
PUBG - nyakunkon a negyedik szezon Hamarosan kezdetét veszi a PlayerUnknown's Battlegrounds negyedik szezonja, amely számos fejlesztése mellett talán azért lesz igazán izgalmas, mert felújított kiadást kap a játék első pályája, az Erangel.
Total War: Warhammer 2 - még 3 ingyenes DLC vár ránk Nincs még vége a 2 évvel ezelőtt megjelent stratégiai mókának. Hamarosan új tartalmakat kapunk és egy forint sem kell majd fizetnünk értük.
Közösségi kerékpáros információkkal gazdagodott a Google Maps A BKK, a MÁV és a GYSEV, illetve a Volánbuszok után a budapesti közbringarendszer is bekerült a Google térképébe.