Piszkos trükkel buktatta le a fociliga a potyázó sportkocsmákat

A spanyol LaLiga szurkolói mobilappja a mikrofon- és GPS adatok alapján ellenőrizte, hogy a helynek van-e engedélye a meccs közvetítéséhez.

2019. június 16. 20:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Egyre többen vesznek iPhone helyett Android-mobilt Mélyponton az Apple márka iránti lojalitás egy felmérés szerint.
Vicces előzetest kapott John Cena tűzoltós filmje Megérkezett a Playing with Fire első előzetese.
Az 2 - az új előzetes sem egy kellemes vígjátékot ígér Újabb trailer enged betekintést az Az folytatásába.
FIFA 20 - videón a játékmenet újdonságai Például kiszámíthatóbbak lesznek a szabadrúgások.
Újabb pontmátrix előlapos ház az In Wintől Az In Win 307 utódja némileg átszabott formát kapott, ez azonban nem jelenti azt, hogy feltűnőségből nem vizsgázik jelesre.
Gyújtogatás volt a Kyoto Animation épületében, legalább 33-an meghaltak Egy 41 éves férfi üzemanyagot locsolt szét az irodában, majd lángra lobbantotta.

Top hírek:
Az EU vizsgálatot indított az Amazon ellen Mélyreható vizsgálatot indított az Amazon ügyében szerdán az Európai Bizottság annak megállapítására, hogy az amerikai kereskedőóriás visszaélhetett-e az oldalán hirdetők adataival.
The Witcher 2: Assassins of Kings - már nagy felbontású textúrákkal is játszhatjuk A The Witcher 2: Assassins of Kings amúgy sem egy csúnya játék, viszont egy moddernek köszönhetően most egy kicsit még szebbé varázsolhatjuk.
Az első kép A láthatatlan ember forgatásáról Megint egy senkit nem érdeklő csapós képpel gazdagodhattunk...
Kisebb bevágással jönnek a jövő évi iPhone-ok Jobban elrejtik az ide szánt modult, míg a csúcstelefonok gyártása Indiában is elindul.
Total War: Warhammer 2 - még 3 ingyenes DLC vár ránk Nincs még vége a 2 évvel ezelőtt megjelent stratégiai mókának. Hamarosan új tartalmakat kapunk és egy forint sem kell majd fizetnünk értük.
Közösségi kerékpáros információkkal gazdagodott a Google Maps A BKK, a MÁV és a GYSEV, illetve a Volánbuszok után a budapesti közbringarendszer is bekerült a Google térképébe.