Rejtélyes eltűnés Maglódon - Hazugságvizsgálatra vitték Gyula üzlettársát

Több tucat embert kihallgatott a rendőrség az  eltűnt maglódi vállalkozó környezetéből. Köztük volt a férfi volt élettársa is, akinek az elsők között kellett vallomást tennie.

2019. június 17. 3:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Aki a világ legjobb kapusaként inkább visszavonult, mert nem engedték, hogy a Fradiba igazoljon: Grosics Gyula Legyenek valódi példaképeink! 11. rész.

Naná, hogy Horn Gyula is lebontaná
Balásy Gyula két cége nyerte meg a 10 milliárdos turisztikai keretszerződést Főként külföldön szeretné népszerűsíteni Magyarországot a kormány a százmilliós kampányokkal.
Bodrogi Gyula szerint a sorozatszínészet linkség, legalábbis színészet szempontjából Berényi Miklós arca vagyunk.
Továbbra sem tudni, mi történhetett az eltűnt maglódi vállalkozóval Bár korábban egy férfit őrizetbe vettek Pintér Gyula eltűnése miatt, nincs fejlemény az ügyben.
Baltával végzett az egész családdal Gyula Öt gyilkosság néhány óra alatt: a szegedi férfi baltával irtott ki egy egész családot. 

Forráshoz jutott a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet Informatikai fejlesztést és két digitális diagnosztikai eszköz beszerzését tette lehetővé az Egészséges Budapest Programból (EBP) nyújtott 280 millió forintos támogatás a Nyírő Gyula Országos Pszi...
Talány Akusztik: Krúdy-puzzle Óbudán A Talány Akusztik, avagy a Zöld Csaba - Szabó Zoltán Attila szerzőpáros Krúdy Gyula előtt tisztelgő opusa és a dallal párt alkotó Szindbád-dal immár együtt látható-hallható a Törzsasztal videóoldalán....
Budai Gyula:˝Színt kell vallani az ellenzéki képviselőknek˝ Az ellenzék ne bújtassa tovább Czeglédy Csabát és támogassák a Parlamentben a ˝Lex Czeglédyt˝, amely megakadályozza, hogy a jövőben köztörvényes bűnözőket menekítsenek ki mentelmi joggal. Erről Budai ...
Porga Gyula lesz a Fidesz polgármesterjelöltje Veszprémben Az elmúlt évtizedben Veszprém újra felkerült Európa térképére a polgármester közreműködésével.
Több millióval támogatja az NKA Szikora Róbert és Deák Bill Gyula jubileumi koncertjét Kásler Miklós az előző hónapban is komoly összegeket osztott ki.
Egy érsebész halála után borult az ellátás a fővárosban A nagy munkabírásáról ismert dr. Tóth Gyula március eleje óta egyedül gondozta a Péterfyhez tartozó krónikus érbetegeket.