Ritka, fehér rókát videóztak le London közepén

Angliában rengeteg róka él a városokban, miután kiszorultak természetes élőhelyeikről, ám fehér rókát ott is csak nagyon ritkán látni. Valakinek most mégis sikerült egy rövidke videót készítenie egy albínó ravaszdiról, ahogyan a londoni utcákon portyázik az éjszaka közepén. (via)

2019. június 20. 18:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

London és Teherán az iráni tartályhajó ügyében egyeztetett London megkönnyítheti a tartályhajó szabadon engedésének folyamatát.

2050-re London lesz az új Barcelona - Rémisztő jelentések láttak napvilágot Talán mégsem kellene annyira örülnünk a forró nyári napoknak.
Stockholm lesz az új Budapest, London pedig átveszi a mai Barcelona klímáját 2050-re Átfogó kutatás készült arról, hogyan változik meg a klíma a világ városaiban. Budapest az átlaghoz képest is rosszabbul fog járni.
A dübörgő metrót rejti el London legfurcsább épülete Ami természetesen egyáltalán nem egy épület.
Felszerelés nélkül mászott a londoni Shard-ra A felvételek szerint mindenfajta biztonsági felszerelés nélkül kapaszkodott fel egy férfi hétfő hajnalban London legmagasabb épületére, a csupa üveg The Shard felhőkarcolóra.
London egy pöcegödör Így változott át London egy zsúfolt, veszélyes, bevándorlóktól hemzsegő pöcegödörré egy brit szemével.

Másfél millióan vettek részt a London Pride-on A London Pride minden évben a nyár egyik fő turistalátványossága.
Kigyulladt egy telefontöltő a New York - London járaton Bejeleztek a füstjelzők, le kellett szállni
Unod a parkolóhely keresést? - Itt a megoldás Olyan nagyvárosokban, mint például London vagy Frankfurt, a becslések szerint az átlagautós évente 67 órát tölt parkolóhelyek keresésével, aminek költsége akár 1 250 Euro is lehet. Az úgynevezett cirk...
London helyett Bécsben fut neki a kétórás maratonnak A világcsúcstartó Kipchoge a Práter egyenese és a közönség miatt változtatott. Október 12-én futhat.
Egy napja nem tudnak elindulni Budapestre a Wizz Air londoni utasai A Wizz Air kedd esti London-Budapest járatának utasai továbbra is a londoni Gatwick repülőtéren vesztegelnek, lassan egy napja nem tudnak hazajutni írta az Index olvasói beszámolókra hivatkozva.
London volt ma az egyetlen nyertes a tőzsdén London kivételével csökkenéssel zártak a főbb európai piacok.