Elvinné a gyártás egy részét Kínából az Apple, már keresik az új helyszínt

Az Apple számára az elmúlt évek (gazdasági) sikereihez nagyban hozzájárult az, hogy Kínában gyártatták a készülékeiket, ez azonban a jövőben változhat.

2019. június 20. 17:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az Apple új sorozatában kicsit máshogy zajlott a holdra szállás Ősszel érkezik az Apple gondozásában készülő For All Mankind sorozat, ami máshogy emlékszik meg a holdra szállásról. A történet mellett a munkára szánt összeg se (lehet) semmi.

Budapestre jön az Apple társalapítója
Nyilvánosságra hozta az Apple: kereshető videókon az idei WWDC valamennyi előadása Az Apple éves fejlesztői konferenciája bepillantást nyújt a vállalat legfrissebb termékeibe, terveibe. Most nyugodtan végignézhetjük az esemény összes (természetesen angol nyelvű) előadását, sőt az e...
Megvan, mikor jöhetnek a szenzorsziget nélküli csupakijelzős iPhone-ok Nemcsak az Apple-rajongók, az iparág is kíváncsian várja, mikor rukkol elő az Apple a teljes előlapot elfoglaló, notch-mentes kijelzővel felszerelt iPhone-okkal. A világ legjobb Apple-elemzője már se...
Egyre több nagyvállalat cáfol: dehogy viszik ki a termelést Kínából Azonnal reagált a Microsoft azokra a hírekre, hogy azon cégek között lenne, akik kivonulnának Kínából. Nem csupán a redmondiak, más vállalatok is cáfolták ezen értesüléseket.
Begyújthatja a rakétákat az Apple, négy új iPhone jöhet 2020-ban A JPMorgan elemzői szerint az Apple szeretné növelni az eladásokat 2020-ban, ezért több új modellt is piacra dobnának.

Elvihetik Kínából a gyártás egy részét a nagy amerikai OEM-ek? Hiába üt meg barátkozós hangot manapság az USA és Kína elnöke, annyira nem bíznak békés jövőben.
EKG kerülhet a Samsung új okosórájába A készülék a beépített funkciók miatt az Apple Watch 4 méltó vetélytársa lehet.
Apple, Microsoft, Amazon, Asus, Dell: egyre több techvállalat fontolgatja a kivonulást Kínából A jelenleg enyhülni látszó amerikai-kínai kereskedelmi háború nem maradhat következmények nélkül. Mindkét felet lépésekre kényszeríti a megélt bizonytalanság, a globalizáció megbízhatóságába vetett h...
A Sony megcsinálta a fülhallgatót, amivel az Apple készült tarolni Iparági hírek szerint a következő AirPods aktív zajszűréssel rendelkezik majd. A Sony azonban úgy gondolta, hamarabb meglépi a dolgot, és kiad egy ilyen funkciójú fülest.
Nagyon rosszul indult az Apple Watch Jony Ive távozása összefüggésben lehet a várakozásoktól elmaradó piaci szerepléssel. Kamera kerülhet az óraszíjba.
Kínába helyezi át a Mac Pro gyártását az Apple Lejártak azok a kedvezmények, amik azt célozták, hogy Texasban szereljék össze a számítógépeket. Ősszel jöhet az új MacBook Pro.