Itt mindent vitt a víz

Brutális áradás pusztított hétfő éjjel az Erdélyi Csíkszentmártonban. A helyieknek szó szerint menekülniük kellett a házaikat elöntő víz elől.

2019. június 20. 20:25

A cikk folytatása...Friss hírek
Csatlakozzunk! Mondjunk nemet az egyszer használatos műanyagokra, szólít fel a nemzetközi környezetvédő mozgalom. Egy hónapon át ne használjunk nejlonszatyrot, ne
Biztosítót büntetett az MNB A Magyar Nemzeti Bank (MNB) megtiltotta a Novis Biztosító öt élet- és nyugdíjbiztosítási termékének magyarországi terjesztését a jogszerű állapot helyreállításáig, mert az ügyféltájékoztató dokumentumai nem tartalmazzák egyértelműen, hogy a biztosító vállal-e tőke-, illetve hozamgaranciát - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
Vasvári Vivien nem mindig tud őszinte lenni, de attól még nem tartja magát hazugnak A celeb Facebook-oldalán fakadt ki, és írt cseppet sem irigylésre méltó életéről.
Megvan, ki bújik Elvis bőrébe a filmvásznon A végső győztesen kívül Ansel Elgort, Harry Styles és Miles Teller is pályázott a szerepre.
Áprilisban győzött, most bukhat Sánchez Bár közel három hónapja választott Spanyolország új parlamentet, a politikai patthelyzetet azóta sem sikerült megoldania Pedro Sánchez ügyvezető kormányfőnek
Egyre kevesebb orosz tart egy újabb Csernobiltól Húsz év alatt harmadára esett azok száma, akik szerint bekövetkezhet egy újabb nukleáris katasztrófa.

Top hírek:
This is the reason why the Brusselite bureaucrats will never understand the success of Orbán The bureaucrats in Brussels believe that by branding Viktor Orbán a far right leader, they can discredit him. Here is the reason why this strategy will always be destined to fail.
Visszahívták az MSZP alelnöki tisztségéből Szanyi Tibort A hétfőn meghozott döntés jogerős.
Egy alabamai rendőrőrs azt kéri, hogy az emberek ne húzzák le a vécén a drogot Mert még az aligátorok is beállhatnak.
Feltűnően hülyén nézett ki a férfi, aki fél kiló kokaint próbált becsempészni a parókájában Nem akarta lenyelni.
Így öltözik egy őszinte EP-képviselő fotó Legalábbis a zöldpárti Nico Semsrott szerint, aki Strasbourgban akciózott.
Az Apple megmutatja, mi lett volna, ha a szovjetek juttatnak először embert a Holdra Újabb előzetest kapott az almás cég saját gyártású sorozata.