Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész

Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.

2017. október 11. 23:23

A cikk folytatása...Friss hírek
Jobban hizlal, mint a csoki: 10 étel, amiben brutális mennyiségű a kalória Szerencsére nem kell mindről lemondanod.
Katalin ezért szeret hercegnő lenni - Meglepő választ adott a kérdésre Nagyon cukin reagált egyik rajongója kérdésére.
Donald Trump megint magyarázkodni kényszerül Donald Trump amerikai elnök vitába keveredett egy Nigerben elesett amerikai katona özvegyének mondott szavai miatt - írja az MTI. La David Johnson kommandós feleségét és szüleit még kedden este kereste meg telefonon az amerikai elnök azért, hogy részvétét nyilvánítsa Johnson őrnagy halála miatt. A katonát két héttel ezelőtt Nigerben, egy iszlamista terroristák elleni tűzharcban ölték meg három társával együtt.
Marian Cozma apja szerint olcsón megúszták fia gyilkosai A Blikk csütörtöki száma ír a 2009-ben meggyilkolt román kézilabdázó, Marian Cozma szüleiről. A tehetséges játékos apukája a család ügyvédje szerint egyre rosszabb fizikai állapotban van, felőrli a gyász. Az anya és az apa ettől függetlenül minden nap kijár a temetőbe. Az édesapa, Petre és az édesanya, Marian a mai napig naponta kimennek a temetőbe, mert mint mondják csak ezek a percek hoznak számukra némi enyhülést mérhetetlen fájdalmukra  mondta el a Blikknek a család ügyvédje, dr.
Vele lehet gondtalan, boldog házasságod: csillagjegyed megmutatja a férfit Mindenkinek van egy számára tökéletes párja.
Homonnay Zsolt kicsit zizi a fia szerint - csütörtök 19.00 Temesvári Andrea, Nagy Viktor és Homonnay Zsolt, valamint gyermekeik garantálják a felhőtlen szórakozást! Vigyázat, gyerekkel vagyok! keddtől szombatig esténként a TV2-n.

Majka a mókusok elé vetette volna a játékosokat? Vessetek a mókusok elé! Vajon melyik vígjátékból való az idézet? Ezt kellett volna tudnia a játékosoknak. Mariann és Renka az utolsó másodpercben pakolt át egy milliót egyik válaszról a másikra. Majka...

Top hírek:
Friss fotón a 71 éves Venczel Vera - Az Egri csillagok szereplői így néznek ki ma Majdnem ötven év telt el azóta, hogy a hazai mozik bemutatták az Egri csillagok című filmet.
Az 50 milliós játszma 7. adás 1. rész Máté és Marci úgy érkeztek a játszmába, hogy 1 millió forintjuk maradt. Hogy sikerült-e magukkal vinniük ezt a pénzt, az kiderül a videóból.
Még mindig a nők végzik a házimunka nagy részét Európában - Itthon az egyik legrosszabb a helyzet Európában csak lassan halad a nemek közötti egyenlőségért folytatott harc a legújabb felmérés adatai szerint.
Színesbe borultak a magyar hegyek: ilyet csak évente egyszer látni Nézd meg Mohai Balázs fotóin az ősz páratlan szépségét!
Pszichiáterek szerint Donald Trumpnak nem szabadna kormányoznia: súlyos személyiségzavarral küzdhet Amerikai orvosok szervezkednek az elnök elmozdítása érdekében.
Hullaházban talált rá a családja Istvánra Október elsején, még az eltűnése napján ugrott egy metrószerelvény elé István a Nyugati pályaudvarnál, családját azonban tizenöt nap elteltével sem értesítették a tragédiáról. A hozzátartozók egy közeli hullaházban találtak a férfira.  Ahogy azt megírtuk, a háromgyerekes családapa súlyos skizofrén panaszoktól szenvedett, de a rokonok szerint voltak tiszta pillanatai is.