Liptai Claudia kisfia már ilyen nagy - Az egyéves Marcellról cuki fotó készült

Liptai Claudia ennivaló fotót posztolt két gyermekéről.

2017. október 12. 8:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Liptai Claudia: Bizalmas a viszonyunk a volt férjemmel A színésznő jelenlegi párja és volt férje amúgy jó viszont ápolnak egymással.
Közös álmukat váltják valóra a nyereményből A Piramis játékosai A második legnagyobb nyereményt vitték el A Piramis előző adásában, Batus Marcell és Holló Zoltán több, mint 13 millió forintot nyert a műsorban. Bár az elején féltek, hogy vajon sikerül-e továbbjutni...
Liptai Claudia kisfiát imádják a kommentelők A mackósapkás kisfiú kék szeme tetszik mindenkinek.
Liptai Claudia hintázó kisfiát meg kell zabálni - Fotó Liptai Claudia 14 hónapos kisfia a hintázást is cukin műveli.

Kovács Marcell: Pozitív élmény volt a verseny Csalódottan fejezte be a 2017-es Szilveszter Rallye-t a Kovács Marcell - Paizs Róbert duó, akik egy anyagfáradás miatt az ötödik szakasz előtti etapon ki kellett álljanak a versenyből. A csapat az idő...
Elképesztő fordulat az iskolába járásban Alapvető fordulatot hozott a rendszerváltás a magyar népesség iskolázottságában. A részletekről Kovács Marcell, a Központi Statisztikai Hivatal főosztályvezetője számolt be.
Friss fotón a Sorstalanság gyereksztárja - Irtó jóképű pasi lett Nagy Marcell Nagy Marcell a színészet mellett fotózik, illetve operatőrként is dolgozik.
Liptai Claudia bevallotta, hogy plasztikáztatta a melleit - Képeken június sztárhírei - Képeken június sztárhírei Ez történt 2017 júniusában a magyar sztárvilágban.
Majka padlót fogott Claudia sztorijától Liptai Claudia lánya egy interjút készített egy edzőtársával, amit a műsorvezető felelevenített Az 50 milliós játszma stúdiójában. Az egész közönség szakadt a nevetéstől.