Demszky a beduin módszerrel olívázik horvátországi házában videó

Mindezt üzbég fejfedőben, amit a családja és a klíma miatt visel rendszeresen. Még a 4-es metróban is, amiről azt gondolja, háromszáz év múlva is állni fog, a 3-as metrót viszont nem tanácsolja a gyerekeinek, mert szerinte életveszélyes.

2017. október 12. 12:41

A cikk folytatása...Friss hírek
Enyedi Ildikó: A filmakadémia nyitottságát látom a jelölésben A Testről és lélekről Oscar-jelölése után tartott sajtótájékoztatón mondta ezt a rendező.
Két embert kórházba vittek szén-monoxid-mérgezéssel Egy VIII. kerületi, Dobozi utcai társasházban szólalt meg az érzékelő.
Kihirdették a Super 12 - Magyar Bor Nagydíj győzteseit A Magyar Borszakírók Köre Super 12 elnevezésű meghívásos borversenyén a Magyar Bor Nagydíjat Györgykovács Imre 2015-ös Nagy-Somlói furmintja és Koch Csaba 2012-es Villányi Csanád Cuvée-je nyerte el 12-12 fehér- és vörösbor közül - jelentették be a szervezők kedden Debrecenben, a Déri Múzeumban t...
Kis híján tragédiát okozott a tűzhelyen felejtett vacsora A tűzoltók egy embert hoztak ki a lakásból.
Halálkamion: megrázó hangfelvételt játszottak le a bíróságon Már az indulás után 45 perccel tudták a csempészek, hogy baj van a kamionban: még csak Szegednél jártak, de keményen dörömböltek a vízért, majd levegőért könyörgő menekültek.
Itt az ígéret: gyorsabban juthatnak ellátáshoz az endometriózisos betegek Minden rendelkezésére álló eszközzel a lehető leghamarabbi ellátásukon dolgozik közölte a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő.

Top hírek:
Fegyverek és kényszerítőeszközök a rendőrség az év napját hozta össze egy középiskolában
Az állampolgárok elvszerűbbek a pártoknál Gulyás megvilágosodott a Tv2 kanapéján Andy Vajna csatornájának reggeli műsora helyenként olyan, mintha színészek tartanának felolvasópróbát, de már maguk is unnák. Kedd reggel a mikrofonállvány-színvonalon kérdező műsorvezető és a Fidesz frakcióvezetője együtt próbált érdekes beszélgetést imitálni, kevés sikerrel, pedig érezhetően a JobbikLMP-mantra volt kiadva leckének, grátisz migránsozással.
Kiállt Magyarország mellett az amerikai szakértő Azért támadják a kormányt, mert szembeszállt Soros Györggyel, a bevándorláspárti tőzsdespekulánssal - írta Peter Roff.
Elütöttek egy embert az Üllői úton A Határ úti felüljáró előtt történt a baleset, torlódik a forgalom.
gyorsan jött, gyorsan ment az egyik jelölt Hódmezővásárhelyen Négyszáz ajánlószelvényt gyűjtött a Hajrá Magyarország hirtelen berobbant jelöltje Hódmezővásárhelyen, de a fele érvénytelen lett.
Tíz évet kaphat egy közértes rabló A férfi egy XVI. kerületi boltból rabolt el néhány tízezer forintot. Egy hónappal később visszament és feladta magát.