Aggasztó hírek Erzsébet királynőről - Lemondta nyilvános szerepléseit és utazásait

Erzsébet királynő egy több évtizedes hagyománnyal is szakít idén.

2017. október 12. 14:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Zálogházi átverés: ellopták a halott Klapka nevét Egy Erzsébet körúti ékszerház Klapka György nevével és fényképével hirdeti magát. Az örökösök kiakadtak, anyagilag is kár érte őket.
Száz éves lett Magyarország legidősebb légtornásza Száz éves lett Picard Erzsébet Elza, Magyarország legidősebb légtornásza, az Eötvös Cirkuszt alapító Eötvös Nándor özvegye.
Így kell jól kezet mosni Október 15-e a Kézmosás Világnapja. Egy friss felmérés szerint a magyarok 75 százaléka fél attól, hogy tömegközlekedési eszközön vagy nyilvános mosdóban elkaphat valamilyen fertőzést - mondta el az In...
Ennyi lesz a novemberi nyugdíjprémium Novemberben egyösszegű korrekció jön a törvénynek megfelelően, emellett pedig nyugdíjprémium is lesz, és dolgoznak azon, hogy decemberben Erzsébet-utalványt is kaphassanak az érintettek.
II. Erzsébet újabb fontos ünnepet mondott le Sorra építi le hivatalos kötelezettségeit, most a brit háborús katonaáldozatok emléknapját mondta le.
Örülnek a nyugdíjkiegészítésnek Várhatóan körülbelül 35 ezer forinttal többet kapnak a nyugdíjasok az év végéig. A kormány kétféleképpen egészíti ki a nyugdíjat, a nyugdíj-kiegészítést és a nyugdíjprémiumot is még novemberben megkap...

Felavatták Csesztvén Madách Imre és Fráter Erzsébet szobrát Madách Imre és Fráter Erzsébet szobrát avatták fel Csesztvén a Madách Imre Emlékházban szombaton; az alkotás a házaspár csesztvei boldog éveit idézi fel tájékoztatta az MTI-t a Nógrád megyei települé...
Így étkezik II. Erzsébet és családja: 10 elképesztő szokás a Buckingham palotából!
Jó hírt kaptak a nyugdíjasok - a nap hírei Lesz nyugdíjemelés és ha a gazdaság teljesítménye lehetővé teszi, akkor Erzsébet-utalványt is kapnak a nyugdíjasok - hangzott el a Kormányinfón. A határon túli magyarság alsó és középső rétegeinek erő...
Elszaladt a vasútállomásról, azóta nem látták a 11 éves kislányt Tarczali Rozália Erzsébet Nyíregyházáról tűnt el. A hajdúhadházi rendőrök segítséget kérnek.
Roncsok az Erzsébet híd közepén
Erzsébet királynő és Fülöp herceg 70 éve házasok - Így emlékeznek meg az évfordulóról Hamarosan a kegyelmi lakodalmukat ünnepelhetik.