Demokratikus plakátháború Ausztriában

A kormányzópártnak van a legkevesebb plakátja.

2017. október 12. 14:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A fiatalok juttatták hatalomra a jobboldalt Ausztriában Kik tartottak ki a szocialisták mellett? Kiket sikerült megszólítania a szélsőjobbnak? Infografikákon mutatjuk be a szavazókat, akik jobboldali fordulatot hoztak Ausztriában.
Nemcsak a nyugdíjasok kapnak prémiumot, hanem azok is, akiknek ellátását a nyugdíj alapján számolják - a nap hírei Megkezdődött az aláírások gyűjtése a római-parti mobilgát megépítésével kapcsolatos helyi népszavazás kiírásáért. Ausztriában a konzervatív Néppárt nyerte az előrehozott parlamenti választást.
Az óceánkedvelő macskával búcsúzom Lehet, hogy Ausztriában ma fontos dolgok történtek, de azért Ausztráliában is zajlik ám az élet! Jó éjt!
Ausztriában rekordszámú szavazatot adtak le levélben Ha holnap nyer az Osztrák Néppárt, Sebastian Kurz lehet a világ legfiatalabb kormányfője.
Durván pörög a migránsozás Ausztriában is Az osztrák államfő videóüzenetben szólított fel a választásokon való részvételre.
Este 7:59 Orbán: a világ legüldözöttebb vallása a kereszténység; Az Európa Tanács kiállt a kárpátaljai magyarokért; Zavargásokat tervez a szélsőbaloldal Ausztriában.

Új kancellár és új kormánykoalíció jöhet Ausztriában Hajrájához érkezett az osztrák választási kampány, négy nappal a vasárnapi szavazás előtt javában folynak a koalíciós találgatások. Elemzők szerint szinte bizonyos, hogy vége szakad az Osztrák Szociál...
V4: Vélhetően migránsok támadtak egy cseh nőre Ausztriában Közel-keleti férfiak támadtak egy cseh fényképész feleségére.
Hétvégén előrehozott parlamenti választás lesz Ausztriában A háború utáni osztrák politikai berendezkedést erősen felkavarta a 2016-os államfőválasztás, ugyanis hét évtized óta először fordult elő, hogy a második fordulóba nem jutott be a két nagy párt egyiké...
Szijjártó a néppárti Sebastian Kurznak drukkol Nagyon fontos Magyarország szempontjából is az Ausztriában zajló választási kampány, hiszen ha egy néppárti vezetésű kormány alakulhat, akkor újabb fontos szövetségesünk lesz egy kormány vezetője - j...
Nikábos nő támadt egy tanárnőre Bécsben Ez az első olyan botrány Ausztriában az október 1-jén bevezetett burkatilalom óta, amit kifejezetten a teljes arcot elfedő ruha okozott.
A migránsoknak hála Ausztriában már úszni sem lehet olyan egyszerűen Egy fotós és barátnője egy Bécshez közeli tóban szeretett volna úszni még a nyáron, de ez nem mindenkinek tetszett a környéken.