Demokratikus plakátháború Ausztriában

A kormányzópártnak van a legkevesebb plakátja.

2017. október 12. 14:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kritikus a lavinahelyzet Ausztriában Tirolban elrendelték az 5-ös lavinariadót, ami a legmagasabb fokozat, utoljára csaknem 30 éve volt példa hasonlóra.
Hóördög keletkezett Ausztriában A nem mindennapos természeti jelenség igen látványos, a porördög rokona.
Hóördögöt filmeztek le Ausztriában Történelmi eseménynek minősítette a videó készítője a látottakat.
Havas forgószelet filmeztek Ausztriában Egy tornádó történelmi esemény lenne, de ez más.
Megvan, mikor csökkentik a sógorok a segélyt csúcsközelben az Ausztriában dolgozó magyarok száma Az Ausztriában dolgozó magyarok száma megugrott decemberben, nem sokkal marad el az eddigi rekordtól, így valószínűleg az idei téli síszezonban is megdől majd az eddigi rekord. Az osztrákok közben a v...
Kiskorú migránsokat is alkalmaztak a drogkereskedők Ausztriában Drogkereskedők tucatjait vették őrizetbe közölte hétfőn Tirol tartomány rendőrsége.

Miklós Edit tovább élesítené formáját Szombaton szuperóriás-műlesiklásban, vasárnap lesiklásban áll rajthoz a női mezőny Ausztriában.
"Nem vagyunk élősködők" üzenik az Ausztriában dolgozó magyarok a kancellárnak Aggódnak a nyugat-dunántúliak, miután az osztrák kormány úgy döntött, megnyirbálná az Ausztriában dolgozó szülők Magyarországon élő gyerekei után járó családi pótlékot. Pánik helyett azonban egyelőre...
A külföldi bűnözők aránya 13 százalékkal nőtt Ausztriában A belügyminiszter nagyon szigorú bevándorlási politikát ígér.
Komplett hegyoldal szakadt le Ausztriában Ausztria nyugati részén történt a földcsuszamlás, amit sikerült videóra venni.
Negyvenfős banda dobálta meg petárdával a mentőket Ausztriában Az eset az ausztriai Horn város központi területén, a szilveszteri, éjféli tűzijátékot követően történt.
Az osztrák börtönökben a rabok többsége nem Ausztriában született Ausztriában a börtönök tele vannak, a rabok többsége pedig külföldi. A tendencia alapján ráadásul egyre nagyobb arányban lesznek a külföldiek az osztrák börtönökben.