117 milliót kap a közrádió volt elnöke

Peren kívüli megállapodással zárult a sikerdíjas ügy.

2017. október 12. 15:32

A cikk folytatása...Friss hírek
Dulakodás volt az atomkoffer miatt Az incidens az atomkoffer miatt tört ki még novemberben, amikor az amerikai elnök Pekingben járt – jelentette hétfőn az Axios című amerikai hírportál
Reagált a vádakra a Minden Gyermek Lakjon Jól Alapítvány Csaknem húszezer hátrányos helyzetű gyermeket támogat az alapítvány vetőmagcsomaggal.
Dárdai Pált elkeserítette csapata hazai játéka
Magyarországon nőtt a leggyorsabban az építőipari termelés Decemberben 35 százalékkal bővült az építőipar termelése.
Erős tagállamokkal lehet csak sikeres az EU 73 brit képviselői hely szabadul fel az Európai Parlamentben, így mindenképpen át fog alakulni a Brexit után az uniós döntéshozó testület.
Még várják a lehetséges együttműködőket a DK-nál A DK szóvivője szerint az LMP-vel is meg kellene állapodni az egyéni körzetek esetében.

Top hírek:
Orbán: Nem kormányváltó, hanem ellenzékváltó idő van Ez a huszadik évértékelő! Halló, halló, Várkertbazár.
Aszad erői segítik ki a kurdokat a törökök ellen A kormányhadsereg két napon belül állásokat vesz fel Afrín környékén, a török határon.
Hiúzt láttak Nógrádban
Trump tanácsadója: vitathatatlan az orosz beavatkozási kísérlet H. R. McMaster, Donald Trump amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója szerint cáfolhatatlan és minden vitán felül áll, hogy Oroszország befolyásolni akarta a 2016-os amerikai elnökválasztást.
Simán elbukhatod a nyugdíjad: íme a szabály, amit sokan nem ismernek Ezek voltak a 7. hét legfontosabb, legérdekesebb, legolvasottabb hírei a Pénzcentrumon....
A hajrában bukta el a MOL-Pick Szeged a szkopjei üldözőversenyt A kézilabda BL-ben a magyar csapat 57 percen át nyílttá tudta tenni a meccset a címvédő otthonában.