117 milliót kap a közrádió volt elnöke

Peren kívüli megállapodással zárult a sikerdíjas ügy.

2017. október 12. 15:32

A cikk folytatása...Friss hírek
Ben Affleck tapizós ügye ismét a címlapokon - nyilvánosan kért bocsánatot A filmmogul Harvey Weinstein zaklatási ügye kapcsán merült fel a színész neve.
Őcsényi konfliktus – Fischer Iván csodát ígér Bízik a zene terápiás jellegében.
Postai kézbesítőt sebesített meg egy férfi Nyíregyházán A postás könnyebben megsérült, a támadót keresi a rendőrség.
Harvey Weinstein öngyilkossággal fenyegetőzött Ki kellett hívni a rendőrséget a szexuális zaklatással vádolt producer lányának házához. Weinstein nyilatkozott is: mindenki követ el hibákat, és mindenki megérdemel egy új esélyt.
117 milliót kap a közrádió volt elnöke Peren kívüli megállapodással zárult a sikerdíjas ügy.
Hír: Tíz megoldás a nyugdíjasoknak Az MSZP kormányváltás után megvalósuló programjában kiemelt szerepet kap a nyugdíjasok helyzetének megnyugtató rendezése. Tegyünk igazságot, mert egy ledolgozott élet után mindenkinek jár a biztonságos, nyugodt időskor!

Top hírek:
Karambol volt az M0-son Egy kamion és egy kisbusz ütközött.
Lovasi: Tizenvalahány ember tartja markában az országot A zenész szerint jövőre van az utolsó halvány esély, hogy leválthassa az ország a Fideszt, egyébként 30-40 évig marad minden, ennyi az autokráciák szavatossági ideje.
Megújul a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Új szakrendelőt is építenek mellé.
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
Megdöbbentő hírek a jogosítványról - rengeteg pénzt kell félretenni Miért kerül 200 ezer forintba egy B kategóriás jogosítvány. Cikkünkből kiderül.
Három magyar csapat is főtáblás a kosárlabda Európa Kupában A Falco és a Körmend győzött, a Szolnoknak a vereség is elég volt.