Jön a választás, ezért kevesebb Kormányinfó lesz

Nehogy túl sok felesleges felület legyen a kínos kérdéseknek.

2017. október 12. 17:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ma csendben marad Lázár Múlt héten volt a 100. "Kormányinfó, de a 101. alkalomra még legalább egy hetet várni kell. Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökönként szokta tartani a kormányzati...
A nap legfontosabb hírei – 2017. 10. 05. Századszor volt Kormányinfó, brit-japán íróé a mai Nobel, Csintalan Sándor döbbenetes ajánlatot tett. Ez volt a csütörtök.

Friss hírek
Szingapúrban februártól csak akkor lehet új autóra engedélyt kapni, ha közben nyugdíjba küldenek egy régit
Leszámoltak az iszlamistákkal Marawiban Véget értek az öt hónapja tartó harcok a Fülöp-szigeteki Marawiban, miután a katonák az utolsó iszlamistával is végeztek hétfőn az ország déli részén fekvő városban. A harcok végét Delfi Lorenzana védelmi miniszter jelentette be.
Néhány tucatnyian vettek részt a hét ellenzéki párt megemlékezésén A résztvevők száma néhány tucattól a tízezerig terjedt az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján rendezett ünnepségeken, megemlékezéseken. Országszerte több száz rendezvényt tartottak október 23-ára emlékezve hétfőn, illetve az azt megelőző napokban.
Megtámadtak egy újságírót Orbán beszéde után A 24.hu egy videós újságírójára támadtak rá ketten Orbán Viktor hallgatóságából.
Miatta különösen érdekes lett volna a Milan-Juve, de nem játszik Leonardo Bonuccit két meccsre eltiltották.
A romák is harcoltak a szabadságért 1956-ban A romák is harcoltak a magyar szabadságért 1956-ban - emelte ki Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere hétfőn Berlinben elmondott ünnepi beszédében. A miniszter hangsúlyozta: a romák számára természetes volt, hogy kiállnak a szabadságért, amikor meghallották a forradalom legendás jelszavát, miszerint "Aki magyar, velünk tart!", hiszen tudták, hogy ez nekik is szól, mert "egyszerre voltak magyarok és romák".

Lázár János elismerte a kormány felelősségét Véget ért a 99. Kormányinfó, amelyen több téma mellett szóba került az őcsényi polgármester lemondásához vezető feszült helyzet is: az indulatok azután szabadultak el, hogy egy vállalkozó az országban...
Lázár: hátba támadtak minket az ukránok Ha csütörtök, akkor Kormányinfó 98. alkalommal közli Lázár János, hogy mi várható a magyar gazdaságban.

Top hírek:
"Akkora bunda volt" - Kiakadtak a nézők a Sztárban sztár után Ez történt a héten a népszerű show-műsorban.
Elfogták a Borsod megyei gázolót Furgonnal ütött el egy gyalogost szombat reggel.
Így alakul kereskedelmi forgalmunk Szerbiával A magyar-szerb kereskedelmi forgalom alakulása, 2007-2016; behozatal; kivitel; milliárd forint
Afroamerikai feminista: rasszizmus, hogy Weinstein csak fehér nőket erőszakolt meg A "faji kártya" sosem megy ki a divatból.
Online kormányzati, közigazgatási és e-egészségügyi szolgáltatások terjedésének és a digitális jólét megteremtésének elősegítése országos, illetve helyi civil és szakmai szervezetek támogatásával / GINOP-3.3.3-17 Online kormányzati, közigazgatási és e-egészségügyi szolgáltatások terjedésének és a digitális jólét megteremtésének elősegítése országos, illetve helyi civil és szakmai szervezetek támogatásával
Hamilton győzött, a Merci bajnok Vettel a 2. hellyel még hajszálra életben tartotta vb-esélyét az Amerikai GP-n. Verstappen csalódott.