Jön a választás, ezért kevesebb Kormányinfó lesz

Nehogy túl sok felesleges felület legyen a kínos kérdéseknek.

2017. október 12. 17:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Albán lányt erőszakolt meg a focista, mégis futballozhat Annak ellenére pénzt kereshet a futballal, hogy egy fiatal nő elleni milánói erőszak miatt tavaly ősszel kilenc év börtönre ítélték Robinhót.
Bemutatták a Párisi Udvarban nyíló luxushotel szobáit
Sztrájkolnak szerdán a hatvani Bosch-gyárban A cég egyoldalúan lezárta a bértárgyalásokat, miután nem jutottak eredményre.
Új tenisznemzetet építene a Djokovic-klón Csung Hje On nem csak a családi háttere miatt, hanem orvosi tanácsra is teniszezni kezdett. 21 évesen már ott van a legjobbak között.
2018 tíz legjobb szállodája: Nem csak csodásak, de megfizethetőek is Meglepő, de az első helyezett hotelnek van az egyik legalacsonyabb ára.
Lajos Tamás lesz a Budapest Film igazgatósági elnöke A főváros mozis cégéhez tartozik például a Corvin, a Művész, a Puskin, a Toldi és a Tabán mozi is.

Agyament Gyurcsány és Orbán vágya - 8+1 meghökkentő tény Lázár Jánostól Ugyan Kormányinfó idén már nem lesz több, ez még nem jelenti azt, hogy a rajongóknak Lázár János nélkül kéne maradniuk. Most összegyűjtöttük az év aranyköpéseit és meglepő állításait a Miniszterelnöks...

Top hírek:
Érdekes ötlettel állt elő Rupert Murdoch pénzt kérne a Facebooktól A sajtómágnás azt várná el a Facebooktól és a Google-tól, hogy fizessenek a sajtóorgánumoknak.
140-nél felúszott az Audi, ami ezután jött, az szinte földöntúli Döbbenetes jelenet az autópályán, de vajon ki vagy mi tett csodát?
Vádlott lett a migránsellenes kormánypárti szakértőből A vád szerint az Afganisztánban is élt asszony a röszkei ügy érintettje vallomását fordította félre.
Miért lázadnak a pénz miatt a milliomos teniszezők? Nem csak ismertséget, hanem tízmilliókat is nyert Fucsovics Márton azzal, hogy a nyolcaddöntőig jutott az Australian Openen. De a teniszezők többsége csak álmodhat arról, hogy egy fillért is viszontlásson abból a pénzből, amit a sportba befektet.
Végzetes svédasztal: mérgezett vacsorát adtak a magyaroknak Thaiföldön Súlyos ételmérgezésbe halt bele egy magyar turista, miután svéd­asztalos vacsoráját elfogyasztotta a thaiföldi üdülőparadicsom, Pattaya egyik luxusszállójában. A holttestet egyelőre nem hozhatják haza. 
Mintha átok ülne a szállodán, amely körül Tarjányi és Demján neve is felbukkan Többen is százmilliókat buktak a szentesi Petőfi Szálló felújításával, tucatnyinál is több per kíséri az impozáns épület rendszerváltás utáni történetét, az egyikben a Zoom.hu-tulajdonos Tarjányi Péter neve és Demján Sándor cége is felbukkant.