Kürtőskalács, tudomány és színház is várja a családokat hétvégén - Mutatjuk a legjobb programokat!

Ha nehezen neki egy a fizika, most játszva tanulhat a gyerek. Ha a színház iránt érdeklődik, most a színfalak mögé is bekukkanthat.

2017. október 12. 17:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Kate és 8 gyerek: mi a baj a népszerű tévéműsorral? Fontos lenne tudatosítani A TLC csatorna kedvelt műsora sokakban kelt tudattalanul is feszültséget.
Elindult a Soros terv végrehajtása Véget ért az uniós tagországok állam- és kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozója Brüsszelben. Az ülés középpontjában most is a migrációs válság kérdései álltak. Orbán Viktor szerint Brüsszel fejet hajtott Soros Györgynek azzal, hogy az Európai Parlament egyik bizottsága elfogadta a menekültügyi rendszert szabályozó dublini rendelet .
Ő Robert De Niro ritkán látott lánya - Ilyen bájos a színész legfiatalabb gyermeke Helen az édesapjával töltötte a napot.
Én voltam  Megszólalnak a szexuális zaklatók is A Facebookon és a Twitteren elterjedt, a szexuális zaklatások áldozatai által használt metoo(én is) hashtag után most a másik fél is előlép, elindultak az itwasme (én voltam) és az iwill (ígéret a jövőre nézve, hogy nem válik hibássá, támogatásáról biztosít) bejegyzések is.
Hatalmas aranyos (Teljes film) Jack nem akármilyen vagyont örökölt sosem látott apjától. Egy igazi elefántot...
Shane Tusup harcosokat nevelne Dzsudzsákékból Bár ideiglenesen Szélesi Zoltánt nevezte ki az MLSZ a magyar fociválogatott élére, Hosszú Katinka edző-férje, Shane Tusup óriási esélyt lát arra, hogy a Luxemburg és a Costa Rica elleni meccs után ő örökölje a nemzeti tizenegy a kispadját. Bár még nem csörgött a telefonom, nagyobb esélyt látok arra, hogy én legyen a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, mint valaha! - kezdte levelét az Iron Lady háromszoros olimpiai bajnok trénere - Elég könnyen tudok olvasni a sorok között.

Top hírek:
A sors útjai - 82. rész Fernanda a börtönkórus előadása után rosszul lesz és elájul. Az orvos egy váratlan hírt közöl vele a vizsgálatok után. Carlos még az államokban van Marissaval aki már két hónapja kómában van. Pedro megtalálta Fernando urat és egyből elújságolta Amelianak.
Kylie Minogue dögös húgával pózol bugyiban - Szexi fotót posztolt kettejükről Dannii Minogue még szebb, mint a nővére.
Varga Iza két gyerek életét mentette meg Az újraélesztés világnapján írta ki a Facebook-oldalára a Barátok közt sorozat Nórája, hogy mentett már életet, ami leírhatatlanul jó érzés. Nem is egyszer, kétszer sikerült életet mentenem meséli Iza. Mindkét alkalommal gyermek nyelt félre egy falatot, ezért a Heimlich-fogást alkalmaztam. Nem féltem, pontosan tudtam, mit csinálok.
Átverték Gálvölgyi lányát Újra hallat magáról Molnár Szilárd, aki néhány éve színészek tucatjait verte át. Most Gálvölgyiékkel is összeakadt a bajsza.
10-ből 7 magyar elvárja, hogy a munkahelye segítsen pénzt félretenni Az előtakarékoskodással a munkavállaló és a munkáltató is jól jár.
Megállítanak, vagy találékonnyá tesznek: határokról és akadályokról Világbajnok snowboardozó, nagyszerű táncos: Amy Purdy elmesélte, hogy küzdött meg az elé gördülő akadályokkal, és hogy jutott el odáig, ahol ma tart.