Sainzcal gyorsítósávon száguldana a Renault

A nagy múltú francia istálló néhány szezonon belül ismét az élmezőnyben küzdene, az idő előtt megkaparintott Carlos Sainz pedig a kirakós egyik fontos darabját képezi.

2017. október 12. 17:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Toro Rosso nem hajlandó bocsánatot kérni A kiscsapat tovább dühöng, és a Renault nyakába varrja a fokozódó balhét. A francia gyártó tanácsadója, Alain Prost is megszólalt: nem akar szócsatába bonyolódni, de néhány tényt leszögezett.
Hamilton fél óra alatt pályacsúcsot döntött Brazíliában A 2017-es világbajnok és a Mercedes uralta a szezon utolsó előtti hétvégéjének első szabadedzését. A britnek egy forró pillanata is volt, egy Renault-motor pedig pár perc után elfüstölt.
Sainz önmagát is meglepte eddigi teljesítményével A Renault versenyzője, Carlos Sainz elismerte, nem számított arra, hogy ennyire versenyképes lesz majd új csapatával.Tovább
Verstappent a Red Bull javulása győzte meg A Renault idei formája miatt sokáig kétséges volt, marad-e jelenlegi csapatánál Max Verstappen. Menet közben még a Mercedesszel is szóba hozták, ám végül az RB13-as kellően meggyőzőnek bizonyult.
Amikor az üzemanyag a legnagyobb fegyver az F1-ben A Milton Keynes-i F1-es alakulat különösen a szezon második felében vált meghatározó erővé, de Max Verstappen elmondása szerint ehhez a fejlődéshez a Renault keveset tett hozzá.
Supercar - vasárnap 12.05 Hogyan sikerült a Dél-Koreában gyártott Renault? Kiderül a Supercarból. 

Ez emlékezteti Hülkenberget Brazíliára A Renault német pilótája egyetlen időmérős pole-pozícióját ugyanis Interlagosban szerezte meg a 2010-es szezonban. Hülkenberg ráadásul évek óta remekül szerepel a Brazil Nagydíjakon.
Renault: Dupla vagy semmi A még nagyobb fejlődés érdekében kockáztat a Renault és 2018-ra egy teljesen új autót épít annak ellenére, hogy a szabályok csak relatíve kis mértékben változnak meg jövőre. Megéri?
A Ferrari bedobta a "kiszállunk"-kártyát A Merci és a Renault is ágál az új szabályok ellen.
A Mercedesnek és a Renault-nak nem tetszenek az új motortervek A Renault és a Mercedes attól tart, a 2021-től bevezetésre kerülő új motorszabályok újabb szükségtelen költekezési versenyt indítanak majd el, ami miatt nagy szakadék alakulhat ki az egyes gyártók köz...
Mercedes/Renault: Kockázatosak az új motorok Nemrég végleg eldőlt, milyenek lesznek az új erőforrások 2021-től az F1-ben. Toto Wolff és Cyril Abiteboul is elmondta véleményét a váltás előnyeiről és hátrányairól.
Alonso megmutatta Hamiltonnak, mire számítson Mexikóban ízelítőt adott a McLaren-Renault-ból.