Sainzcal gyorsítósávon száguldana a Renault

A nagy múltú francia istálló néhány szezonon belül ismét az élmezőnyben küzdene, az idő előtt megkaparintott Carlos Sainz pedig a kirakós egyik fontos darabját képezi.

2017. október 12. 17:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Itt az új magyar narancs: egy kétes minőségű tűzoltóautó Az elmúlt két évben a meglévő, főként Mercedesekből álló tűzoltófecskendőflotta jelentős részét magyar fejlesztésű tűzoltófecskendő váltotta le. Az idézőjel azért indokolt, mert a Renault gyártotta az...
A McLaren is megmutatta, hogy hogyan szól a Renault-motor Parc Fermé: A McLaren is megmutatta, hogy hogyan szól a Renault-motor
A Renault is beindította az F1-es motorját Parc Fermé: A Renault is beindította az F1-es motorját
Ricciardo már Melbourne-ben pezsgőzne Nagy az optimizmus a Renault háza táján. Ezúttal Daniel Ricciardo vár jó teljesítményt a motortól, olyannyira, hogy már az első futamon a dobogót célozza meg 2018-ban.
Hivatalos eSport-csapatot alakított a Renault Az enstone-i F1-es istálló az első, amely egy hivatalos szimulátoros csapatot indít - egyre szorosabb az összefonódás a valóság és a virtuális világ között.
Börtönbe kerülhet Briatore A Benetton és Renault korábbi F1-es csapatfőnöke, a paddockban mostanság gyakori vendég playboy régóta az olasz hatóságok bögyében van - újabb kemény hetek várnak rá.

Hülkenberg beszólt a halo és a rajtrácslányok miatt Nincs túl jó véleménnyel az F1 idei két újításáról a Renault versenyzője: szerinte a fejvédő aligha lesz hasznos, a gridgirlök pedig a show részei. A német saját nem túl hízelgő csúcsáról is beszélt.
Piquet: Alonso Le Mans-t is meg fogja nyerni Nelsinho Piquet dolgozott Fernando Alonso csapattársaként a Renault-nál, tehát volt ideje kiismernie a spanyolt. A Formula E brazil bajnoka szerint Alonso Le Mans-ban is sikeres lesz.
Egymást motiválják a Renault pilótái A 2017-es szezon második felétől kezdve dolgozhatott egymással Nico Hülkenberg és Carlos Sainz a francia istállónál. A versenyzők elmondása szerint nagyon jó hatással vannak egymásra.
Ramirez: Felvillanyozza a McLarent a Renault A wokingi alakulat 2018-tól már nem a Honda erőforrásait fogja használni, hanem a francia gyártóért. Jo Ramirez szerint ez a tény rendkívül pozitív hatással van az egész McLarenre.
A Ferrari, a Mercedes után a Renault is lázad Eddig nem vitézkedett a Renault az aktuális motorokkal, mégis riasztja a gyökeres szabályváltozás lehetősége.
Ami ezzel a Renault-val történt, az nagyon ciki a gyártóra nézve A legrosszabbkor történt szörnyű dolog a kocsival.