Trump: Nem támogathatjuk örökké Puerto Ricót

Trump újabb barátságtalan nyilatkozatot tett Puerto Ricóval kapcsolatban, ahol korábbi állítása szerint nem is okozott igazi katasztrófát a Maria hurrikán.

2017. október 12. 18:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Tesla újjáépítené a Puerto Ricó-i elektromos hálózatot Elon Musk cége már több kisebb szigeten is épített ki elektromos hálózatot, akár Puerto Ricóban is működhet ez a megoldás.
"Az emberek nyomorognak, te seggfej, dobj nekik pénzt" XVI. Lajoshoz hasonlította Donald Trumpot Cher Az énekesnőt az elnök keddi Puerto Ricó-i kéztörlődobálós akciója bőszítette fel.
Trump szerint a Puerto Ricót letaroló hurrikán nem is okozott igazi katasztrófát Az elnök azzal viccelődött, milyen sok pénzt költöttek a szigetre, amelynek 90 százalékán továbbra sincs áramszolgáltatás.
Trump nekiment a katasztrófa sújtotta főváros polgármesterének A Puerto Ricó-i politikus csak azt szeretné, hogy ne haljanak meg az emberek a hurrikán miatt, az amerikai elnök szerint viszont gyenge a vezetői képessége.
Gazdasági után humanitárius válság A Maria hurrikán letarolta Puerto Ricót és fenekestül felforgatta több millió amerikai életét. A forgószél okozta több milliárd dolláros kár tovább mélyítette az Egyesült Államok külbirtokának gazdasá...
Hurrikánok és földrengések: valóban a klímaváltozás az oka? Rengetegen lehetnek még a romok alatt, de eddig legalább 248 halottja van a mexikói földrengésnek. Eközben a Brit Virgin szigeteket és Puerto Ricót a Maria hurrikán rombolja az Irma után. Mitől függ a...

Maria sötétségbe borította Puerto Ricót 3,5 millió ember maradt áram nélkül az aktuális hurrikán miatt.
Már hármas erősségű a Maria hurrikán Puerto Ricót 1998 óta nem érte el négyes kategóriájú hurrikán, most erre számítanak.
Minél hosszabb ideje játszol egy szerepet, annál jobban kell koncentrálni Kiss Mari, Kerekes Viktória és Huzella Júlia vall önmagáról és a Gólem Színház Anyám mondta című produkciójához fűződő viszonyáról.   [...] Bővebben!
Visszavonta a pert a De Villota család Napra pontosan négy évvel Maria de Villota halála után a kártérítést követelő család megegyezett a Manorral habár a csapat valójában már nem is létezik.
Már 43 halottja van a Maria hurrikánnak Puerto Ricón Puerto Ricón az eddig közölt 34-ről 43-ra emelkedett a Maria hurrikán halálos áldozatainak hivatalos száma – jelentette be kedden egy helyi tisztségviselő
Egyre durvul Nate, négy államban hirdettek vészhelyzetet a vihar miatt A Nate trópusi vihar várhatóan nem lesz olyan erős, mint az Irma vagy a Maria hurrikán, de már így is komoly károkat okozott.