Segítsen! - Eltűnt egy 43 éves férfi

Nagy Gábor csütörtök hajnalban felszállt egy vonatra, de nem érkezett meg oda, ahol várták.

2017. október 12. 18:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nagy Gábor: Lehallgatni arany Szubjektív lapajánló.

Friss hírek
Az év legfélelmetesebb bűnözőjét keresik a józsefvárosi rendőrök
A nagykoalícióról egyeztettek Berlinben A közös kormányzás lehetőségeinek feltérképezését szolgáló tárgyalások megkezdését ajánlották a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a Keresztényszociális Unió (CSU) vezetői a Német Szociáldemokrata Pártnak (SPD) szerda este Berlinben.
Appra magyar! - 16. adás 1. rész Liptai Claudia arról kérdezte a nézőket, mit tennének, ha a párjuk rendszeresen más nőket/férfiakat bámulna meg az utcán? Majd kiderült, hogy a magyarok mit gondolnak: gyereknek vagy felnőttnek lenni jobb?
Melyik volt 2017 legrosszabb dala?
Schöpflin: félrekommunikálnak a brexitről A fideszes európai parlamenti képviselő úgy látja, a brit sajtó és kormány is furcsán kommunikál a múlt heti megállapodásról, ami a brit EU-kilépés fő kérdéseit egyengette el.
Háromszor nullázták le a számláját egy névrokon tartozása miatt Veled is megtörténhet.

Egyre népszerűbbek a balatoni kempingek Mintegy 1,4 milliárd forint szállásdíj­bevételt és tízszázalékos forgalomnövekedést ért el a Balaton­tourist Kft. által üzemeltetett 12 tó körüli kemping a nyáron közölte a Magyar Időkkel a társaság ...

Top hírek:
Berkecz Balázs vette föl Karácsony Gergely beszédét Az Együtt alelnöke vette fel a beszélgetést.
Napi horoszkóp - december 13 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
34 évvel fiatalabb spanyol bombázó Richard Gere szerelme - Imádják egymást Richard Gere fiatal szerelmével érkezett új filmje premierjére.
Stollár Fanny és Gálfi Dalma is kiesett a dubaji tenisztornán Mindkét magyar a nyolcaddöntőben búcsúzott a 100 ezer dollár összdíjazású viadalon
Ezek a valaha volt legrosszabb Android-telefonok Ezúttal a legcsúfosabb androidos telefonokat mutatjuk be képekben.
Rejtélyes okokból lezúzott hat sebességmérő oszlopot egy német traktoros Pedig be sem volt állva.