Segítsen! - Eltűnt egy 43 éves férfi

Nagy Gábor csütörtök hajnalban felszállt egy vonatra, de nem érkezett meg oda, ahol várták.

2017. október 12. 18:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nagy Gábor: Egyedül nem megy? Szubjektív lapajánló.

Friss hírek
Végleges: Babis pártja nyert, kilenc párt került a cseh parlamentbe Az ANO mozgalom biztos győzelmet aratott.
Hihetetlen gól is kellett a Barca győzelméhez - videó Erről a találatról még sokat fognak beszélni.
Parlamenti ülést hív össze az elnök Katalóniában Megvitatják és döntenek a spanyol kormánynak adott válaszról.
Formula-1 USA nagydíj: Hamilton indul az élről, Vettel a második helyről
Katalónia után az észak-olaszok is szavaznak Ha nem is elszakadásról, de nagyobb autonómiáról.
Így végződött az olasz bajnokság szuperrangadója Két, a bajnoki címre is esélyes együttes csapott össze Itáliában.

A katalánok sem támogatják egyöntetűen a teljes függetlenséget Bejelentette Katalónia függetlenségét Carles Puigdemont elnök, de a folyamatot rögtön fel is függesztette, mert a feszültség csökkentése végett tárgyalni szeretne arról. Barcelonából jelentkezett be a...
Elkezdődött az őszi haltelepítés a Balatonba Elkezdődött az őszi haltelepítés a Balatonba, eddig 47 tonna, kifogható méretű, háromnyaras ponty került a tóba - számolt be Nagy Gábor, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. (BH) horgászati ágaza...

Top hírek:
A magyar érdekeltségekkel is rendelkező üzletember nyeri a cseh választást Az Andrej Babis vezette jobbközép ANO mozgalom magabiztosan nyeri a választást.
Óriási bírói hibából jött a Barcelona-gól A tökutolsó Málagát verték végül nagyon sima meccsen, továbbra is vezetik a bajnokságot.
3000 pék hiányzik, de nem ettől drágul a bevásárlás A munkaerő hiány miatti ár növekedést kordában tartja az erős piaci verseny, de véget ért Európában és Magyarországon is a nulla infláció időszaka.
Új információk a veronai halálbusz ügyéről Vizsgálja a magyar rendőrség, hogy a Verona közelében balesetet szenvedett magyar üzemeltetésű autóbuszba legálisan vagy illegálisan építettek be pót-üzemanyagtartályt.
Andrej Babis pártja aratott győzelmet a cseh választásokon Az Andrej Babis vezette jobbközép ANO mozgalom magabiztos győzelmet aratott a hétvégi csehországi képviselőházi választásokon.
Orvos vagyok, bármikor jogom van látni téged meztelenül! Macron elnök parlamenti képviselője hónapokon át kínozta, szexuálisan megalázta titkárnőjét.