A Lidl megint leretusálta a keresztet, nehogy megsértsenek valakit

Újabb keresztretusáló botrány történt a Lidl háza táján, ezúttal egy promóciós poszterről tüntették el a keresztet.

2017. október 12. 18:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Cáfolja a Lidl-üzletet a CBA-vezér, de nem túl meggyőzően Baldauf Lászlón ezúttal nem egyszerű kiigazodni.
Németh Szilárd kőkereszttel válaszolt a kereszténygyalázó Lidl áruháznak Vasárnap avatták fel az áruházzal szemben a keresztény jelképet.
Kőkeresztet állíttat egy csepeli Lidl elé Németh Szilárd A Lidl letörölt egy keresztet egy szóróanyagában szereplő fotóról.
Kőkeresztet állítanak fel Csepelen a LIDL áruházzal szemben Az utak mellett felállított kereszteknek nagy hagyományuk van Európában - ennek megfelelően Magyarországon is. A feszület azt szolgálja, hogy aki nem tud eljutni az Isten házába, elhaladva előtte mond...
Az IKEA az Aldi és a Lidl babérjaira tör - Nem hiszed el, hol épülhetnek a következő üzletek Változtat eddigi koncepcióján az IKEA, így a jövőben a városok peremkerületei, illetve agglomerációja helyett sokkal inkább a városközpontokban hozná létre új üzleteit. Részben újraszervezi...
Mautner Zsófi és Széll Tamás kedvenc magyar receptjei - A Lidl új szakácskönyve A szakácskönyvet idén is Széll Tamás és Mautner Zsófi állította össze közösen.

Díjeső hullott a Lidl-re a CSR Hungary-n Három kategóriában is elnyerte a Magyar Üzleti Felelősség díját.
Friss szakácskönyvvel rukkolt elő a Lidl A kötetben a gasztronómia hírneves szakemberei kínálnak kóstolót a vásárlók számára a főzőtudományukból.
A Lidl a határon túli magyarokat sem tiszteli Annak ellenére, hogy a polgármester többször is kérte a cég vezetését, vegyék figyelembe a város és a térség nemzetiségi összetételét, a Lidl nem volt hajlandó magyar feliratokkal is ellátni a Komárom...
Megkíméli dolgozóit a Lidl diszkontlánc
A dolgozók érdekében nem hosszabbít nyitva tartást a Lidl Az adventi vasárnapokon is marad a megszokott rend.
A Magyar Hús Ízei Nap Noszvaj, 2017. november 7.  Az idei utolsó LIDL Beszállítói Akadémia a Magyar Hús Ízei Napja a húsok termékkörére fókuszált.