Több mint 1,2 milliárddal tartozik a NAV-nak egy magánszemély

Kilencven adózónál állapított meg jelentős összegű adóhiányt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

2017. október 12. 19:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nem emelték a béredet? Most lecsap az adóhivatal! A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a munkaügyi hatóságokkal közösen ellenőrzi azt, hogy a munkáltatók januárban a szabályokat betartva jelentették-e be dolgozóikat - közölte a Nemzetgazdasági...
Hat kilogramm aranyat találtak a röszkei határátkelőhelyen Csaknem hat kilogramm arany ékszert találtak a pénzügyőrök egy macedón férfi autójában a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vasárnap az MTI-t.
Varga Mihály: papírmentessé kell alakítani a NAV-ot A jövedelmet terhelő adók további mérséklése, az adónemek számának csökkentése és az adózási szabályok ésszerűsítése, egyszerűsítése mellett 2021-re el kell érni, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NA...
62 kiló kábítószert találtak egy autóban A NAV pénzügyőrei dizájnergrogokat találtam egy személyautóban közölte a vámhivatal.
Hamis gyógyszereket találtak Röszkén Tizennyolcezer darabos hamis gyógyszerszállítmányt találtak a pénzügyőrök Röszkén egy szerb autóban - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-t.
Gépjárműveket és árukészletet foglalt le az adóhivatal Egy gépjármű-kereskedő vállalkozás húsz gépjárművét és több mint 3 tonna műanyag ablakokból álló árukészletét foglalta le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Cicatápba rejtett cigarettát fülelt le a NAV A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 200 csomag, csaknem 250 ezer forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy budapesti vállalkozónál.
Újra feljelentették Győzikét Még mindig nem szabadult meg a hatóságoktól Gáspár Győző, akit nemrég becsületsértésért jelentettek fel. Még decemberben, a Mokkában tett megjegyzéseket a Nemzeti Adó-és Vámhivatal egyik osztályvezető...
Nagy mennyiségű hamis óvszert találtak a pénzügyőrök Pest megyében Több mint nyolcezer csomag védett márkajelzéssel ellátott hamis óvszert foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal közölte az adóhatóság hétfőn az MTI-vel.
Újfajta ellenőrzési rendszert vezet be a NAV Papírmentes, online ellenőrzési rendszert vezetett be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára.
Magyar pénzügyőröket tüntetett ki a szlovák adó- és vámhivatal elnöke Elismerték a magyar pénzügyőrök nemzetközi szinten is példaértékű munkáját.
Júliustól a cégeknek is besegít az adóhatóság A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nagy erőkkel dolgozik az e-számlarendszer kialakításán, július 1-től a hivatal ajánlja ki a vállalkozásoknak az áfabevallás-tervezetet is - mondta Tállai András...