Pántlika

Világos az ügy, fiam. Rákötjük, meglátod.

2017. október 12. 19:32

A cikk folytatása...Friss hírek
Egy budapesti férfi több mint 1,2 milliárddal tartozik a NAV-nak Szabó László tartozásának csak a harmada adóhiány, a többi része bírság.
Mi van a Soros-terv mögött? Németországnak nagy szüksége lenne olcsó és jól képzett munkaerőre. Egy tanulmány szerint 2060-ig legalább 14 millió ember kellene ahhoz, hogy a gazdaság működőképes maradjon. A világ legbefolyásosabb milliárdosa pedig több pénzt, a brüsszeli bürokraták nagyobb hatalmat szeretnének - írja Kiszelly Zoltán politológus a Figyelő legfrissebb számában megjelent írásában.
Duterte azt ígéri, vége a véres drogháborúnak De azért továbbra is fenyegeti azokat az országokat, amelyek kivizsgáltatnák a gyilkosságokat.
Az utolsó szőlőfürtöket szedik Sopronban Véget ért a szüret a soproni borvidéken. A szakemberek szerint összességében ugyan kevesebb a termés, de a minőség kiemelkedő.
Felpöröghet a magyar mogyoróbiznisz Ugrásszerűen megnőtt az igény a mogyorótermesztésre.
Végrehajtót küldenek az ebédpénzt nem fizető szülőkre Csongrádon A polgármester szerint a város nem tud tovább hitelezni, van olyan iskola, ahol több mint 700 ezer forinttal tartoznak a szülők.

Top hírek:
Több mint 10 emelet magas Leonard Cohen-kép készül Montrealban fotó A kép még készül, de már így is elég impresszív látnivaló.
Megújul a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Új szakrendelőt is építenek mellé.
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
Megdöbbentő hírek a jogosítványról - rengeteg pénzt kell félretenni Miért kerül 200 ezer forintba egy B kategóriás jogosítvány. Cikkünkből kiderül.
Három magyar csapat is főtáblás a kosárlabda Európa Kupában A Falco és a Körmend győzött, a Szolnoknak a vereség is elég volt.
Remek számokat jelentett a BlackRock Jóval a várakozások felett alakult a BlackRock negyedéves eredménye, optimista felütést jelentve a nagy pénzügyi vállalatok számára a szezon elején. Az egy részvényre jutó eredmény 5,92 dollárt ért el a várt 5,55 dollár helyett.