Kelemen Anna nem szeretne politizálni videóiban

Szépség, egészség és divat lesznek a fő témák.

2017. október 12. 20:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Vita a melltartó viseléséről Hevesen ellenzi a melltartó viselését az egykori playmate, Kelemen Anna. Videoblogjában sok érvet felhoz a kérdéses fehérnemű ellen, ám a Tényeknek megszólaló plasztikai sebész egyáltalán nem ért egye...
Kelemen Anna: A melltartó a nők megalázása Úgy érzi, hogy a melltartó viselése még a férfiakon is sebet tud ejteni.

Friss hírek
Az üldözött keresztényekről is megemlékeznek az ökumenikus imahéten Az imahét üzenete, hogy az Istennek van ereje, hatalma a világban és az emberek életén.
Lófejűnek csúfolták Rúzs és New York sztárját Kim Raver nemrég bevallotta, hogy gyerekkora nem minden mozzanatára emlékszik szívesen. A Rúzs és New York című filmsorozat sztárját ugyanis sokáig csúfolták a pajtásai. Nem esett jól, hogy ló­hoz hasonlították a fejformámat. Sokat sírtam emiatt, ami az önbizalmamra is kihatott. Nem kevés időbe telt, mire túltettem magam a sérelmeken öntötte ki a szívét a színésznő.
Jöhet egy pohár 30 éves Final Fantasy, jéggel? Megjött az egyik talán legfurább ünnepi kiegészítő, ami a JRPG sorozat 30. születésnapját ünnepli. Stílusosan.
Méltatják a magyar chipsadót Nemzetközi szinten is méltatják és kiemelkedőnek tartják a magyar népegészségügyi termékadó, más néven a chipsadó hatékonyságát olvasható a Vox amerikai hírportál beszámolójában.
Kiderült, kikkel játszik a magyar válogatott és miért A magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya, Georges Leekens március 23-án hazai pályán mutatkozik be, az ellenfél Kazahsztán együttese lesz.
Városi futam rendezését fontolgatja a MotoGP Carmelo Ezpeleta, a Dorna elnöke egy spanyol lapnak adott nyilatkozatában elárulta: vizsgálják annak lehetőségét, hogy a jövőben egy utcai pálya is bekerüljön a világbajnokság naptárába.

Kelemen Anna félmeztelenül mondott köszönetet- fotó Kelemen Anna a Facebookon félmeztelen fotóval köszönte meg követői hűséges érdeklődését. Az egykori pornósztár oldala elérte a félmilliós összlátogatottságot, ezt köszönte meg egy falatnyi bugyiban. ...
Kelemen Anna egy csokimikulással szexuálkodik Krácsonykor sem tudja meghazudtolni magát.
Kelemen Annának nincs seggtudata Aurelio: Annyi közöm van hozzá, mint a közgázdiplomához. Hujber Feri: Nem lehet a része az emberiség fejlődésének egy ember akarata. Cicciolina: Jobb egy reality, mint a politika. Kelemen Ann...

Top hírek:
Korhatáros szerelem - 9. epizód (teljes rész) Eszter nagylánya, Hanna jelmezes szerepjátékra készül egy közeli erdőben, ahova Dávid viszi el autóval. Dávid segítsége rosszul sül el: Hanna igazán berág a fiúra. Tetézi a bajt, hogy Dávid és Hanna véletlenül meglátják Júliát Andrással csókolózni. Márta elveszíti a barátnőjét, de hamarosan nagy öröm éri: rég nem látott fia, Viktor váratlanul hazalátogat Kaliforniából.
10 magyar vár, ami egykor gyönyörű lehetett: mára a romokat is alig lehet felismerni Akad, ahol már csak az alapok maradtak fenn a büszke várak helyén.
Már ölt embert a tornyospálcai gyilkosság gyanúsítottja T. Béla 2003-ban brutális kegyetlenséggel gyilkolta meg menyasszonyát.
Fegyveresek foglalták el az Intercontinental Hotelt Kabulban Tüzet nyitottak a vendégekre. Az afgán biztonsági erők megpróbálják megállítani őket.
Hatalmas hoteltűz volt Prágában Sok a sérült és már halálos áldozat is van.
Ketten meghaltak egy prágai szállodatűzben Három embert újraélesztettek, két ember életét már nem tudták megmenteni. A tűz okáról egyelőre nincs hír.