Kelemen Anna nem szeretne politizálni videóiban

Szépség, egészség és divat lesznek a fő témák.

2017. október 12. 20:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kelemen Anna meztelenre vetkőzik legújabb videójában Az egykori playmate vloggerként is azt teszi, amihez a legjobban ért.

Friss hírek
Harry Potter 20 éves, és ezt kiállítással ünneplik Az első HP-kötet megjelenésének huszadik évfordulója alkalmából nyílik pénteken kiállítás Londonban, amelyen J. K. Rowling varázsvilágának számos relikviája mellett a varázslás történetével kapcsolatos dokumentumok és műtárgyak is szerepelnek. A Harry Potter: A History of Magic (Harry Potter: A mágia története) című kiállítást a British Library rendezte a Harry Potter és a bölcsek köve című regény kiadásának évfordulójára, amit később New Yorkban is megrendeznek.
Vegyesen alakult a forint estére Az euróval és a dollárral szemben kissé erősödött, a svájci frank ellenében enyhén gyengült a forint csütörtök estig a bankközi devizapiacon.
Alonso döntött a jövőjéről A kétszeres Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso szerződést hosszabbított jelenlegi csapatával, a McLarennel.
Menekült gyerekek elzárásáért aggódik az ET Völner szerint Brüsszel azért támadja Magyarországot, mert megvédi a schengeni határt.
Bemutatták az első 5G kapcsolatot Magyarországon Az Ericsson és a Magyar Telekom bemutatta az első 5G kapcsolatot Magyarországon csütörtökön, az Ericsson Magyarország budapesti kutató fejlesztő központjában, a mobilhálózati kapcsolat másodpercenként 22 gigabites (Gbps) letöltési sebességet ért el.
Azt üzenik a migránsoknak: induljanak útnak, valahol majd lesz helyük A korábbiakhoz képest is parázshangulatúnak ígérkezik a ma kezdődött uniós csúcstalálkozó azok után, hogy az Európai Parlament szakbizottsága megszavazta a dublini szabályozás reformtervezetét.

Bankautomatát szeretne otthonra Kelemen Anna Csak azt nem tudja, hogy árammal vagy gázzal működik.
Dundika húszévesnek hazudta magát, hogy megússza Hugh Hefner szexpartiját 2005-ben itthon lezajlott egy playmate verseny, amin Dundika első lett, Kelemen Anna pedig második. Az előbbi négy napot tölthetett Hugh Hefner villájában.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 12. rész Sühan tovább folytatja a nyomozást Cesur után. Kutakodása azonban többször bajba sodorja, illetve egy szörnyű családi titkokra is fény derül. Şirin és Kemal már az esküvőre készülnek. Cesurnak köszönhetően a szerelmesek pénzügyei is rendeződnek, így sem az esküvő finanszírozása, sem a közös életük elindítása nem jelent majd problémát.
Több magyar intézkedés is súlyos aggályokat vet fel a határon Az Európa Tanács főtitkárának menekültügyi megbízottja írt jelentést.
Szülőföldjükön várnak segítséget a rászorulók Európába való áttelepítés helyett szülőföldjükön várnak segítséget Európától a rászorulók. Erről az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára beszélt az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.
Kezdődik az uniós csúcs Erősebbek a kézfogások a színfalak mögött A csúcstalálkozó előtt, vacsorán fogadta a V4-es vezetőket az Európai Bizottság elnöke. Az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója szerint bár a mosolyokról és a kézfogásokról szólt az est, mindenki megpróbálta a saját álláspontját átvinni.
A legkevésbé sem izgatott dobpergés: járműhiba miatt megint nem jár a hármas metró Pótlóbusszal lehet utazni Újpest-Központ és az Árpád híd között, a 14-es villamos sűrűbben közlekedik.
Tarlós István szerdai produkciója az év egyik legszomorúbb jelenete A Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülésén döntöttek a római mobilgátról, leírhatatlanul lehangoló volt a hangulat.