Ledobták az egyenruhát a legdögösebb tűzoltók: merész fotók az új naptárból

Szükség is lesz a tűzoltókra, mert a 2018-as naptártól könnyen lángra lobban az ember.

2017. október 12. 19:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Kiállítják Amal Clooney esküvői ruháját, most bárki megtekintheti Ez volt az utolsó ruha, amit Oscar de la Renta halála előtt tervezett.
Horroranya: élve égette el autista kisfiát Nehéz annál szörnyűbb halált elképzelni, mint amit a 23 éves, Milwaukee-ban élő Amelia DiStasio szánt saját, négyéves, autista gyermekének. Az asszony ugyanis a jelentések szerint övekkel hátrakötözte fia kezét, szemeteszsákot húzott a fejére, majd a otthonuk fürdőszobájában felgyújtotta. A gyermek halálra égett.
Ledobták az egyenruhát a legdögösebb tűzoltók: merész fotók az új naptárból Szükség is lesz a tűzoltókra, mert a 2018-as naptártól könnyen lángra lobban az ember.
Gyász - Elhunyt a fiatal magyar pornószínésznő Az ismert felnőtt filmes súlyos beteg volt.
Ezt mi sem hisszük el: drága, de ízléses luxuslakás 420 millióért a Várban! Sajnáljuk, nem szeretnénk általánosítani, de sajnos rengeteg csillagászati összegért kínált, azonban annál kevesebb jó ízléssel berenedezett palotát lehet látni az ingatlanpiacon. Azok, akik szeretnek álmodoni, nézelődni az eladó luxus otthonok között talán osztáj a véleményünket. Ehhez képest meglepő, hogy rábukkantunk valamire, ami nem csak egész pofás, de annyira nem is drága.
Embertelen: rágyújtotta a sátrat az alvó hajléktalanra (videó) Még júniusban készült az a felvétel, amelyen a 51 éves Ian Gordon rágyújtja a sátrát egy alvó hajléktalanra Birminghamben. Először az egyik, aztán egy másik sarkot is tűzre lobbantotta, sőt, még a hajléktalan, Matthew Dervan kabátját is ellopta látható a közeli biztonsági kamera felvételein. Tíz másodperccel később ugrott ki a sátorból a hajléktalan, egy perccel később pedig már az egész területén lángol az alvóhely.

Top hírek:
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
A sors útjai - 76. rész Amelia próbál segíteni a lányán de Fernanda nem tud megbocsájtani az édesanyjának. Pedro váratlan segítséget szerez, egy ügyvédet, Felipet. A tárgyaláson elszabadulnak az indulatok.
Hány százalékos páratartalom legyen a lakásban? Ha nem ideális, penészedés indulhat meg Nemcsak a hőérzet, de az egészség szempontjából is lényeges kérdés.
Liptai Claudia kisfia már ilyen nagy - Az egyéves Marcellról cuki fotó készült Liptai Claudia ennivaló fotót posztolt két gyermekéről.
Rajong az elhunyt Carrie Fisherért a kutyája - fotó Szívfacsaró képet töltöttek fel a Carrie Fisher kutyájának, Garynek létrehozott Instagram-profiljára. A fotón a francia buldog bűvöli a tévéképernyőt, amelyen a Csillagok háborúja filmsorozat következő részének előzetese fut. Ebben a Leia hercegnőt alakító, tavaly elhunyt színésznő is feltűnik. Épp nézem Az utolsó Jedik előzetesét, anyukám gyönyörűbb, mint valaha áll a megható kép leírásában.
Szombathy Gyulát sürgősen meg kellett műteni - A színész súlyos betegséggel küzd Szombathy Gyula komoly sebészeti beavatkozáson esett át.