Berlini karácsonyi gázolás: hibázhattak a hatóságok

Egy jelentés szerint korábban el kellett volna fogni a merénylőt.

2017. október 12. 20:34

A cikk folytatása...Friss hírek
Nem ez volt a kapusok napja az EL-ben Ketten is gulácsiztak a csütörtöki játéknapon.
Botrány a Nissannál Botrány alakul a Nissannál, legalább 20 éve nem megfelelően végezhették az ellenőrzéseket - tudta meg a helyi televízió. A második legnagyobb autógyártó fel is függesztette a gyártást két hétre a...
Lehet, hogy amputálni kell a HÉV alá szorult lány lábát A fiatal lány zenét hallgatott, ezért nem hallotta a HÉV érkezését.
Nem enyhül a feszültség - mi lesz a páriává vált olajmilliárdos országgal? Az amerikai külügyminiszter nem számít a Katar körül kialakult válság gyors rendezésére.
A pénzükkel tiltakoznának a katalánok A függetlenségi kampány azt kéri, a katalánok vegyék ki a pénzüket a spanyol bankokból.
Uniós vizsgálat jöhet Czeglédy ügyében Az előzetesben ülő Czeglédy Csaba folyamatosan élvezte Gyurcsány Ferenc politikai és anyagi támogatását, márpedig a volt miniszterelnök cégéhez uniós pénz is került indokolta a Miniszterelnökséget vezető miniszter, hogy az Európai Bizottsághoz fordul vizsgálatért. Mindeközben az Országgyűlésben megkezdődött a Czeglédy-ügyben károsult diákok rendkívüli kárrendezéséről szóló javaslat vitája.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 12. rész Sühan tovább folytatja a nyomozást Cesur után. Kutakodása azonban többször bajba sodorja, illetve egy szörnyű családi titkokra is fény derül. Şirin és Kemal már az esküvőre készülnek. Cesurnak köszönhetően a szerelmesek pénzügyei is rendeződnek, így sem az esküvő finanszírozása, sem a közös életük elindítása nem jelent majd problémát.
Minden második embert érint a betegség: visszafordíthatatlan elváltozásokat okozhat a szemen Sokan átélik a tüneteket, és nem is tudják, hogy ez a bajuk.
Kezdődik az uniós csúcs Erősebbek a kézfogások a színfalak mögött A csúcstalálkozó előtt, vacsorán fogadta a V4-es vezetőket az Európai Bizottság elnöke. Az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója szerint bár a mosolyokról és a kézfogásokról szólt az est, mindenki megpróbálta a saját álláspontját átvinni.
Több magyar intézkedés is súlyos aggályokat vet fel a határon Az Európa Tanács főtitkárának menekültügyi megbízottja írt jelentést.
Bush kőkeményen beszólt az USA-t kihasználó oroszoknak Finoman oda szúrt Donald Trump világképének is a volt amerikai elnök, aki ellenségnek nevezte Oroszországot.
Öt év börtönt kapott a Gyurcsány-kormány egykori NBH-s főigazgatója Vesztegetés és államtitoksértés miatt ítélték el első fokon.