Berlini karácsonyi gázolás: hibázhattak a hatóságok

Egy jelentés szerint korábban el kellett volna fogni a merénylőt.

2017. október 12. 20:34

A cikk folytatása...Friss hírek
A kormánynak nem fontos a családi pótlék és a nyugdíjminimum emelése 2008 óta nem nőtt a két juttatás összege. Ha a legkisebb nyugdíj nem változik, számos más juttatás összege is beragad.
Katasztrófához vezetne a háború Minden olyan forgatókönyv, amely katonai fellépéssel számol Észak-Korea ellen, katasztrófához vezetne figyelmeztetett Szergej Lavrov orosz külügyminiszter.
Áder csinált egy alapítványt, mert ráhagytak 234 ezer fontot Egy Manchesterben élő magyar hagyta rá a pénzt, mondván, költse a magyarok javára. Ő most klímavédelmi alapítványt hozott létre belőle.
A kárpátaljai magyar oktatásról tárgyaltak a kárpátaljai magyar tanárok Ragaszkodunk ahhoz, hogy Kárpátalján megmaradjanak a magyar tannyelvű oktatási intézmények az oktatás minden szintjén - jelentette ki Orosz Ildikó.
Ilyen a világ legmeredekebb siklója A hét végén a svájci Stoos faluban megnyílt a világ legmeredekebb siklója. A mérnöki munka csodájának tartott vasútat átadó államfő, Doris Leuthard izgalmasnak nevezte az élményt.
Matt Damon azt hitte, átverőshow-ban szerepel A színész először elkezdte keresni a kandi kamerát.

Top hírek:
EU-csúcs: Meg kell őrizni a huszonhetek egységét Az ET elnöke bízik abban, hogy sikerül megőrizni az Egyesült Királyság kilépése után az Európai Unióban maradó tagországok egységét, amely nélkül nem lett volna lehetséges továbblépni a brit kiválási tárgyalások második szakaszára. Angela Merkel szerint pedig kemény munka áll az unió előtt az elkövetkező Brexit-tárgyalások során.
Így lehet olcsóbb jegyhez jutni a Katonában karácsony előtt Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is karácsonyi vásárral várják az érdeklődőket a Katona József Színházban és hagyományos jótékonysági akciójukban adakozásra kérik a nézőket.
Nyolcvanezres évi fizetésből egymilliárdos vagyon? Kotorásznak az orosz kormányfő zsebében Borulhat-e Oroszországban a PutyinMedvegyev-tandem? Mi tartja össze és mi robbanthatja szét a két politikus szövetségét?
Kiderült, melyik megyék a legnagyobb karácsonyfa-termelők Annyit elárulunk ebben a kivonatban, hogy 3400 hektárnyi fenyőültetvény van Magyarországon.
Milyen édességeket ettek az emberek a múlt századokban? Most megkóstolhatod A hétvégi programok közül az édességtörténeti séta a kedvencünk, de további lehetőségeket is mutatunk!
Összeáll a Destiny's Child? Nem a madarak röptéből, hanem a tagok titokzatos Twitter-, és Instagram-üzeneteiből vélik kiolvasni a jövőt Beyoncé és csapata rajongói.