Agyára ment a PC a briteknek: náci szimbólumnak néztek egy keresztet

Egy nagy-britanniai város piacáról kitiltott egy nőt a városvezetés, mivel a templomos lovagok szimbólumaival ellátott bögréket árult. Ezzel pedig megsértette a helyi muszlimokat. És még nácinak is nézték.

2017. október 12. 20:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Letartóztatták a lett jegybankelnököt Egy lett kereskedelmi bankot pedig azzal vádolnak, hogy segített kijátszani az Észak-Korea elleni szankciókat.
Gázfegyver, díszbárd, szamurájkard - így indultak rendezni egy személyes vitát Újpesten Két társaság között egy személyes konfliktus vezetett a tettlegességig. Az ügyészség összesen hat férfival szemben emelt vádat.
Bombabiztos befektetés: a banki kamatok sokszorosa üti a markodat Mutatjuk, hova vidd a pénzed....
Dulakodás volt az atomkoffer miatt Az incidens az atomkoffer miatt tört ki még novemberben, amikor az amerikai elnök Pekingben járt – jelentette hétfőn az Axios című amerikai hírportál
Horváth Éva bevállalta: Friss fotója miatt támadják a sztáranyukát Nem törődik azzal, mit mondanak mások.
Máig ünneplik a magyar hercegnőt Spanyolországban: elmondjuk, miért szeretik annyira Nem kevesebb, mint kilenc napon át tart a Magdalena-ünnepség.

Top hírek:
Orbán: Nem kormányváltó, hanem ellenzékváltó idő van Ez a huszadik évértékelő! Halló, halló, Várkertbazár.
Aszad erői segítik ki a kurdokat a törökök ellen A kormányhadsereg két napon belül állásokat vesz fel Afrín környékén, a török határon.
Hiúzt láttak Nógrádban
Trump tanácsadója: vitathatatlan az orosz beavatkozási kísérlet H. R. McMaster, Donald Trump amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója szerint cáfolhatatlan és minden vitán felül áll, hogy Oroszország befolyásolni akarta a 2016-os amerikai elnökválasztást.
Simán elbukhatod a nyugdíjad: íme a szabály, amit sokan nem ismernek Ezek voltak a 7. hét legfontosabb, legérdekesebb, legolvasottabb hírei a Pénzcentrumon....
A hajrában bukta el a MOL-Pick Szeged a szkopjei üldözőversenyt A kézilabda BL-ben a magyar csapat 57 percen át nyílttá tudta tenni a meccset a címvédő otthonában.