A Gucci jövőre nem gyárt több állatszőrből készült ruhát

A világ egyik vezető divatmárkája ezzel precedenst teremthet.

2017. október 12. 21:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Gucci új kollekcióját Elton John inspirálta Elképesztő kollekció született
Hát, ezt a ruhát most nem találta el Dakota Johnson Hiába Gucci, valahogy fura

Friss hírek
Mit keres Allah neve a vikingek temetkezési ruháin? Svéd kutatók arab feliratokat találtak egy viking hajósír temetkezési ruháin. Az eddig sem volt kérdés, hogy a vikingek a kereskedelem révén érintkeztek az iszlám világgal, a mostani felfedezés azonban egészen új aspektusban világíthatja meg a két "világ" kapcsolatát.
Orbán Viktor szerepel a Mr. Robot legújabb részében A szerep csak néhány másodperces, de nagyon hangsúlyos.
Az osztrák államfő videóüzenetben szólított fel a választásokon való részvételre Videóüzenetben szólította fel a vasárnapi parlamenti választásokon való részvételre csütörtökön az osztrák szavazópolgárokat Alexander Van der Bellen osztrák államfő.
Két szokatlanul nagy januári fogás készül a Premier League-ben Az Arsenal necces helyzetben legjobbjaival.
Több külföldről támogatott civil szervezet köthető a Fideszhez vagy a kormányhoz, mint Soroshoz A kormányzati listán egyelőre több kormánykompatibilis külföldről támogatott szervezet regisztrált, mint az úgynevezett Soros-terv tagjai. Ez így egy úgynevezett öngól.
Libabőr a vb miatt: így ünnepeltek Messiék - videó! Argentína minden viszontagság ellenére ott lesz a 2018-as oroszországi vb-n. Rendesen megünnepelték a kijutást a játékosok az öltözőben.

Dakota Johnson ilyen fantasztikus ruhában érkezett a Gucci bemutatójára Milánóban már dübörög a divathét.
Nem hiszed el, mennyibe kerül ez a latex zokni A világ legbizarrabb kiegészítőjét a Gucci dobta piacra, és igen, pont olyan drága, mint amire gondolsz! Te fizetnél érte bármennyit is?

Top hírek:
A sors útjai - 76. rész Amelia próbál segíteni a lányán de Fernanda nem tud megbocsájtani az édesanyjának. Pedro váratlan segítséget szerez, egy ügyvédet, Felipet. A tárgyaláson elszabadulnak az indulatok.
Több mint 10 emelet magas Leonard Cohen-kép készül Montrealban fotó A kép még készül, de már így is elég impresszív látnivaló.
Megdöbbentő hírek a jogosítványról - rengeteg pénzt kell félretenni Miért kerül 200 ezer forintba egy B kategóriás jogosítvány. Cikkünkből kiderül.
Budapesti tüntetést tiltatna be Ukrajna Hegedűs Lóránték tiltakoznának az oktatási törvény ellen az ukrán nagykövetségnél. Az ukrán külügyminiszter provokációt sejt.
Megújul a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Új szakrendelőt is építenek mellé.
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.