A Gucci jövőre nem gyárt több állatszőrből készült ruhát

A világ egyik vezető divatmárkája ezzel precedenst teremthet.

2017. október 12. 21:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Keresztény templomban ölt a merénylő Pakisztánban Legalább öt ember meghalt és több mint kéttucatnyian megsebesültek vasárnap egy délnyugat-pakisztáni keresztény templom elleni öngyilkos merényletben.
Emelkedő forgalomban erősödött a BUX a héten Emelkedő forgalom mellett erősödött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, pénteken a BUX 38 657,37 ponton állt, ami az előző heti záró értékénél 424,81 ponttal, 1,11 százalékkal magasabb.
Öngyilkos merénylet egy pakisztáni keresztény templomban Öt embert halt meg.
St. Martin koncertjegyekkel járult hozzá a Jónak lenni jó! akcióhoz Ma egész napos műsorfolyammal várja a felajánlásokat a közmédia.
Bátorságpróba: Rozina elájult, Gabo bepisilt bungee jumping közben Ez volt az egyik legfélelmetesebb bátorságpróba.
Négy magyar is döntős időt úszott ugyanabban a versenyszámban az Európa-bajnokságon De a szabályok szerint csak ketten lehetnek ott a fináléban.

Összeszedtük Jared Leto leghülyébb öltözékeit az elmúlt egy évből Volt, hogy zöld otthonkában lépett fel, máskor kotoncsúcs alakú sapkában villogott. A Gucci öltözteti őt, és nagyon meg is látszik.

Top hírek:
Hogy kerülnek az Országház kéményei egy érdi családi házra? Teljesen tanácstalanul állunk a képpár előtt.
Orbán bemutatta az egymilliomodik külhoni magyart A miniszterelnök a Facebook-oldalán posztolta a nagy hírt.
Több száz gyermeket fogadtak az országházi karácsonyra A Kárpát-medencéből és Burgenlandból 800 magyar gyermek érkezett.
Matt Damon azt hitte, átverőshow-ban szerepel A színész először elkezdte keresni a kandi kamerát.
Áder csinált egy alapítványt, mert ráhagytak 234 ezer fontot Egy Manchesterben élő magyar hagyta rá a pénzt, mondván, költse a magyarok javára. Ő most klímavédelmi alapítványt hozott létre belőle.
Mutasd a karácsonyfád, megmondom, ki vagy! A karácsonyfa-díszítési szokásaink árulkodnak a jellemünkről.