Hatezer éves leprás testet találtak Abonyban

A betegség eddigi legkorábbi nyomaira bukkantak magyar kutatók. Ezzel némileg átírják a történelmet.

2017. október 12. 21:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Halálos baleset történt Abony külterületén Egy gyalogos a helyszínen meghalt.

Friss hírek
Azonnal megoldandó feladatokra figyelmeztet a Gyáriparosok Európai Kerekasztala Sürgős teendők a Brexit kapcsán A Gyáriparosok Európai Kerekasztalának (European Round Table of Industrialists, rövidítve ERT) elnöke, Benoît Potier mai állásfoglalásban közölte a Brexittel kapcsolatos halaszthatatlan feladatokat az Európai Unió huszonhét országának jövőjének érdekében.
Az év legfélelmetesebb bűnözőjét keresik a józsefvárosi rendőrök
A nagykoalícióról egyeztettek Berlinben A közös kormányzás lehetőségeinek feltérképezését szolgáló tárgyalások megkezdését ajánlották a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a Keresztényszociális Unió (CSU) vezetői a Német Szociáldemokrata Pártnak (SPD) szerda este Berlinben.
Appra magyar! - 16. adás 1. rész Liptai Claudia arról kérdezte a nézőket, mit tennének, ha a párjuk rendszeresen más nőket/férfiakat bámulna meg az utcán? Majd kiderült, hogy a magyarok mit gondolnak: gyereknek vagy felnőttnek lenni jobb?
Melyik volt 2017 legrosszabb dala?
Schöpflin: félrekommunikálnak a brexitről A fideszes európai parlamenti képviselő úgy látja, a brit sajtó és kormány is furcsán kommunikál a múlt heti megállapodásról, ami a brit EU-kilépés fő kérdéseit egyengette el.

A tragédia után újra járható a 4-es Véget ért a forgalomkorlátozás a főúton, Abony külterületén.

Top hírek:
Berkecz Balázs vette föl Karácsony Gergely beszédét Az Együtt alelnöke vette fel a beszélgetést.
Napi horoszkóp - december 13 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
34 évvel fiatalabb spanyol bombázó Richard Gere szerelme - Imádják egymást Richard Gere fiatal szerelmével érkezett új filmje premierjére.
Stollár Fanny és Gálfi Dalma is kiesett a dubaji tenisztornán Mindkét magyar a nyolcaddöntőben búcsúzott a 100 ezer dollár összdíjazású viadalon
Ezek a valaha volt legrosszabb Android-telefonok Ezúttal a legcsúfosabb androidos telefonokat mutatjuk be képekben.
Rejtélyes okokból lezúzott hat sebességmérő oszlopot egy német traktoros Pedig be sem volt állva.