Kassai után most a barátnőjére akadtak ki a Bayern Münchennél

A bajorok szerint női csapatuk Kulcsár Katalin két hibája miatt esett ki a BL-ből.

2017. október 12. 22:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A német sajtó már tudni véli, ki lesz Ancelotti utódja a Bayern Münchennél Beindult a casting, nagyhalat vizionálnak Münchenben.

Friss hírek
Prága a populizmus hálójában A milliárdos vállalkozó, Andrej Babis pártja, az ANO a cseh voksolás esélyese.
Reagannel fenyegetnek Az Észak-Korea körüli vizeken kezdett hadgyakorlatot az egyik legnagyobb amerikai repülőgép-hordozó.
Tűzgömb okozott riadalmat Kelet-Magyarországon Kamerák is rögzítették a hatalmas éjszakai villanást, csillagászok szerint tűzgömb világította be az égboltot.
Dzsihadista veszély Hans-Georg Maassen szerint az Iszlám Állam tagjai most visszaszivároghatnak Európába.
Donald Trump újabb vitája Az elnök újabb vitába keveredett, ezúttal egy amerikai katona özvegyének mondott szavai miatt.
Újabb puskaporos hordó a Közel-Keleten Letartóztatási parancsot adott ki az iraki legfelsőbb bíróság Kosrat Rasul kurd alelnök nevére.

Neymar visszatér, nem is akárki ellen Újabb két-két angol és spanyol csapat lép ma pályára a BL-ben, az Atlético és a Chelsea éppen egymás ellen. A talán két legerősebb bajnokság reprezentánsai még veretlenek a főtáblán. Carlo Ancelotti a...
Kassai után a barátnője is kiejtette a Bayern Münchent a BL-ből Kulcsár Katalin vezette a Chelsea Ladies elleni meccset. A barátja, Kassai Viktor idén világbotrányt okozó meccsen szúrt ki a Bayernnel.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 12. rész Sühan tovább folytatja a nyomozást Cesur után. Kutakodása azonban többször bajba sodorja, illetve egy szörnyű családi titkokra is fény derül. Şirin és Kemal már az esküvőre készülnek. Cesurnak köszönhetően a szerelmesek pénzügyei is rendeződnek, így sem az esküvő finanszírozása, sem a közös életük elindítása nem jelent majd problémát.
Szülőföldjükön várnak segítséget a rászorulók Európába való áttelepítés helyett szülőföldjükön várnak segítséget Európától a rászorulók. Erről az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára beszélt az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.
Kezdődik az uniós csúcs Erősebbek a kézfogások a színfalak mögött A csúcstalálkozó előtt, vacsorán fogadta a V4-es vezetőket az Európai Bizottság elnöke. Az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója szerint bár a mosolyokról és a kézfogásokról szólt az est, mindenki megpróbálta a saját álláspontját átvinni.
Több magyar intézkedés is súlyos aggályokat vet fel a határon Az Európa Tanács főtitkárának menekültügyi megbízottja írt jelentést.
Bush kőkeményen beszólt az USA-t kihasználó oroszoknak Finoman oda szúrt Donald Trump világképének is a volt amerikai elnök, aki ellenségnek nevezte Oroszországot.
Minden második embert érint a betegség: visszafordíthatatlan elváltozásokat okozhat a szemen Sokan átélik a tüneteket, és nem is tudják, hogy ez a bajuk.