Kassai után most a barátnőjére akadtak ki a Bayern Münchennél

A bajorok szerint női csapatuk Kulcsár Katalin két hibája miatt esett ki a BL-ből.

2017. október 12. 22:08

A cikk folytatása...Friss hírek
Brutális tömegbaleset történt Birminghamben, hatan meghaltak A rendőrség közleménye szerint a baleset helyszíne rendkívül felkavaró.
Cristiano Ronaldo: Remélem a Barca díszsorfalat áll majd a Real Madridnak A Real Madrid labdarúgócsapatának portugál klasszisa nagyot megy nyilatkozatok terén az elmúlt hetekben. Az ötödik Aranylabda elnyerése után például
Az Esmeralda sztárja nem bocsát meg a színésznőnek Laura Zapata, akit jelenleg az Esmeraldában láthatunk, lehetetlennek tartja, hogy kibéküljön féltestvérével, Thalia Sodi énekesnővel. Kapcsolatuk akkor romlott meg, amikor Laurát és egyik féltestvérét elrabolták, ő pedig később színpadra vitte a történetüket. Annyi sérelem van bennünk, annyi mindent mondtunk egymásnak, nem hiszem, hogy valaha rendezni tudjuk a viszonyunkat.
Idén tovább csökkent a Németországba érkező menedékkérők száma 200 ezernél is kevesebben voltak.
Több pénzt fizethetnek ki az erdészeti pályázatokon
Javította ágazati előrejelzését az ÉVOSZ A korábban becsült 25-27 százalék helyett idén várhatóan 30 százalékkal magasabb lesz az építőipar teljesítménye az előző évinél.

Német lett az év játékvezetője, Kassai a top 20-ban végzett A hölgyeknél Kulcsár Katalin az ötödik lett.

Top hírek:
Hogy kerülnek az Országház kéményei egy érdi családi házra? Teljesen tanácstalanul állunk a képpár előtt.
Orbán bemutatta az egymilliomodik külhoni magyart A miniszterelnök a Facebook-oldalán posztolta a nagy hírt.
Tarlós bátran megdicséri Lázárt és orbánozik egyet a végén Tarlós István büszke harcos, aki legszívesebben árnyékokkal küzd.
Egyiptom négy napra megnyitotta Gázai övezettel szomszédos rafahi határátkelőt Utoljára november 18. és 20. között volt nyitva az átkelő, három napra.
Orbán a ringben! Elképesztő pénzeket nyúltak le a magyar adófizetőktől, és most már ki kell mondjuk, hogy ezért ülni fognak! Orbán: Boldog karácsonyt!
PlayerUnknown's Battlegrounds - Több mint 1 millió játékos 48 óra alatt Alig néhány napja jelent meg a Battle Royale játék Xbox One-ra, máris átlépett egy fontos mérföldkövet.