Konzervatív fiatal vagy? Ezen az egyetemen tuti zaklatni fognak

A Berkeley-ben lévő Kaliforniai Egyetemen megkeserítik azon fiatalok életét, akik nem a Demokrata Pártot támogatják vagy bármilyen módon kiállnak Donald Trump mellett.

2017. október 12. 22:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Most Puerto Rico áll Trump Twitter-bejegyzései középpontjában Donald Trump amerikai elnök csütörtöki Twitter-bejegyzéseiben azt hangoztatta, hogy a szövetségi kormányzat nem támogathatja mindörökké a hurrikán pusztításai után még mindig szenvedő Puerto Ricót.
Lehet, hogy Donald Trump mégis őrült Pedig majdnem meggyőzött mindenkit, hogy vagy nem az, vagy csak direkt az.
Forbes: Donald Trump úgy kormányozza országát, mintha vállalat volna Donald Trump amerikai elnök úgy kormányozza országát, mintha vállalat volna - írta a Forbes magazin, amelynek munkatársa több mint egyórás interjút készített az elnökkel, ez utóbbi válaszaihoz megjegy...
Pluszokkal indította a hetet New York Enyhe emelkedéssel nyitottak a főbb indexek a New York-i tőzsdén hétfőn, a befektetők derűlátóbban ítélik meg a Donald Trump elnök nevével fémjelzett adóreformot.
Kim Dzsong Un vajon érti, milyen egyetlen megoldásra gondol Trump? Donald Trump már "a végső megoldással" fenyegeti Észak-Koreát, miután szerinte minden eddigi tárgyalás hiábavaló volt.
Telefonon egyeztetett Trump és a francia elnök Donald Trump amerikai elnök Emmanuel Macron francia államfővel egyeztetett telefonon pénteken a közös terrorellenes fellépésről az afrikai Száhel-övezetben.

Ahányszor az az ember kinyitja a száját, megosztja a társadalmat Az USA-ban nem csak politikusok, hanem széles társadalmi rétegek is szervezkednek Donald Trump ellen, például sportolók, nőszervezetek, jogvédők, vagy csak Facebook-csoportok. Az elnök népszerűsége ki...
Trump miatt fog Amerika lemaradni a technológiai versenyben Donald Trump gazdaságpolitikája miatt az amerikai technológiai szektor hamarosan lemarad Kína mögött - állítja a Saxo Bank elemzője. Véleménye szerint a jelenlegi kormány képtelen meglátni, hogy...
Megvan, kik pályáznak Yellen székére Öt reális esélyes maradt a Fed elnöki székére Janet Yellen mandátumának lejárta után - tudta meg a Bloomberg. Állítólag a szűkített listát már Donald Trump elé terjesztették tanácsadói, innentől csak....
DoS-támadásokat rendelt el Észak-Korea ellen Donald Trump Az amerikai elnök az akcióval észak-koreai hackerakciókra reagált, illetve előzött meg.
Áder János részvétét fejezte ki Donald Trumpnak Áder János köztársasági elnök részvétét fejezte ki hétfőn Donald Trump amerikai elnöknek küldött részvéttáviratában a Las Vegas-i vérengzés miatt.
Trump időpocsékolásnak tartja az Észak-Koreával való tárgyalási próbálkozást Donald Trump amerikai elnök időpocsékolásnak tartja, hogy külügyminisztere megpróbál tárgyalni Észak-Koreával.