Lezuhant a budai Várból és elpusztult egy ló

Lezuhant a budai Várból és elpusztult egy elszabadult ló - közölte a Várgondnokság Közhasznú Nonprofit Kft. pénteken az MTI-vel. Személyi sérülés nem történt.

2017. október 20. 13:08

A cikk folytatása...Friss hírek
Szupercuki a McDonald’s karácsonyi reklámja  Bár a karácsonyról valószínűleg elsőre nem a hamburger és sült krumpli jut eszedbe, természetesen mindenki kedvenc gyorsétterme is előrukkolt egy ünnepi kisfilmmel.
Teljes Értékű Metrót Akció: hatalmas összefogás született az M3 akadálymentesítéséért Nem csak a mozgássérültek, de a babakocsival, kutyával közlekedők is felszólaltak.
Testvére bulájáról értekezik Tóth Vera fotók Egy tévéfelvétel miatt került szóba.
Neked bejön Jennifer Lopez új frizurája? Az énekesnő hajkoronája már a multé, ugyanis a hosszú tincseit laza long bob-frizkóra cserélte.
Nem áll többet színpadra a legendás énekesnő - Szomorú bejelentést tett Soha többet nem hallhatják élőben énekelni Barbra Streisandot a rajongói.
Ne a kukába dobja hivatalos iratait! Még mindig nagyon sok az olyan csalások száma, amikor személyes adatainkkal élnek vissza. Ennek oka az, hogy még mindig egyáltalán nem figyelünk oda a papíralapú személyes irataink megsemmisítésére.

Top hírek:
Egy igazi falmászló legenda a Ninja Warriorban Strommer László ˝Stromi˝, a 49 éves testnevelő tanár, nagy falmászó legenda. Hogy ninjaként mire képes? Kiderül...
20 éves magyar lány mehet a sarkvidékre: szavazz rá, hogy növeld az esélyét! A kutyaszános túrára magyarok is jelentkeztek.
Katalin hercegné gyönyörű volt az évfordulós vacsorán - A királynő ékszerét viselte A királyi pár hetvenedik házassági évfordulós vacsoráján így tündökölt.
Vajna Timi és a fánkja nevetség tárgya lett - Ezen a fotón csak röhögni lehet A Pomázi Vajna Tímea ismét akcióba lendült.
Hordágyon vitték el a ninja-pályáról a vidám tesitanárt Panka Anita 30 éves testnevelő tanár nagyon könnyedén és vidáman vette az első két akadályt. A kockák azonban komoly sérülést okoztak neki...
Végzetes hiba: Egyetlen rossz lépésen múlt a dicsőség Juhász Máténak Egyértelműen a legjobb időre hajtott a fiatal srác, szinte felperzselte a Ninja Warrior pályáját. Azonban a Pokoli torony előtt olyat tett, amit eddig még senki...