Állandóan a himnusz megy a fejében, ezért Erzsébet királynővel találkozna

Mindenki átélte már, hogy valamiért egy dal vagy dallam beleragad a fejébe és az istenért nem lesz vége. A 87 éves Ron Goldspink ennél sokkal rosszabbul járt, neki brit nemzeti himnusz cseng a fülében, és sosincs vége.  A himnuszt, a God Save the Queent egy férfikar adja elő a fejében, hetente úgy 1700-szor.

2017. november 1. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hiába II. Erzsébet a The Crown főszereplője, a Fülöp herceget alakító színész többet keresett a királynőt alakító Claire Foynál A Netflix producerei vallották be egy konferencián, hogy sikersorozatuk első két évadában nem a főszereplő kapta a legnagyobb fizetést.
Jó hír a nyugdíjasoknak: tízmilliárdokat költhetnek el az utalványokkal Ez már tekintélyes hányada lehet az Erzsébet-utalványos piacnak....
Kim Ir Szen magyar masszőrnőjének szidta Arafatot Herman Erzsébet Nyírcsaholytól Phenjanig jutott, ahol aranykalitkában tartották, és sokat segített az észak-koreai diktátor állapotán. Könyv jelent meg kalandos életéről.
Már a jövő héten megérkezhetnek az Erzsébet-utalványok A jövő héten kezdi meg kézbesíteni a nyugdíjasok Erzsébet-utalványát a Magyar Posta - mondta a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár szombati budapesti sajtótájékoztatóján.
A posta határidőt kapott az Erzsébet-utalványok kézbesítésére A postásoknak március végéig ki kell vinni az Erzsébet-utalványokat.
Jól keres a forgalmazó az extra Erzsébet-utalványokon A cég 2,16 milliárdot köszönhet a kormány ajándékozási kedvének.

Jön a téli rezsicsökkentés Téli rezsicsökkentésről döntött a kormány: minden család 12 ezer forintot jóváírhat a gázszámlájából - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára feltöltött videóban. A minisztereln...
Hír: Az Erzsébet-utalvány nem segít a téli rezsiszámla befizetésében Orbán Viktor továbbra is utalványokkal megvásárolható tömegként kezeli a nyugdíjasokat, annak ellenére, hogy Hódmezővásárhelyen kiderült, hogy nem lehet átverni az időseket. A választások előtt oszto...
Összehívták az Idősek Tanácsát - húsvéti ajándékot kaphatnak a nyugdíjasok Húsvét előtt újabb ajándékot kaphatnak az idősek, az elhúzódó tél kiadásaira hivatkozva Erzsébet-utalványt adhat a kormány.
MSZP: a Fidesz bűnei a nyugdíjasok ellen "Ezen bűnöket nem lehet feledtetni tízezer forintos Erzsébet-utalvánnyal."
Jön a választási nyugdíj-kiegészítés Elterjedt, hogy az Orbán-kabinet a választás előtt még kioszt egy kör Erzsébet-utalványt.
Majdnem meggyilkolta a királynőt egy új-zélandi tini Majdnem agyonlőtte II. Erzsébet angol királynőt egy új-zélandi tizenéves. A sokkoló eset 1981-ben, a királynő óceániai látogatásán történt most botrány lett abból, hogyan kezelte a rendőrség annak id...