Állandóan a himnusz megy a fejében, ezért Erzsébet királynővel találkozna

Mindenki átélte már, hogy valamiért egy dal vagy dallam beleragad a fejébe és az istenért nem lesz vége. A 87 éves Ron Goldspink ennél sokkal rosszabbul járt, neki brit nemzeti himnusz cseng a fülében, és sosincs vége.  A himnuszt, a God Save the Queent egy férfikar adja elő a fejében, hetente úgy 1700-szor.

2017. november 1. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hoppon vagy pályán maradnak Legutóbb huszonnégy éve kezdett két vereséggel a magyar válogatott a női kézilabda-világbajnokságon. Akkor a hetedik helyen végzett a Kökény Bea, Farkas Ágnes, Kocsis Erzsébet, Németh Helga nevével fé...
Ha esetleg nem tűnne fel a nyugdíjasoknak, tévéreklámokban mondják el nekik, hogy mennyből az angyal ad nekik 10 ezer forintot Az Erzsébet-utalványokról szóló televíziós felvilágosító kampány indul.
Kikosarazta Trumpot II. Erzsébet Február végén látogathat Trump Londonba, de nem a királynő vendégeként.
Erzsébet a régi A kormány úgy gondolja, kegyet gyakorol, amikor a nyugdíjasoknak elküldi a tízezer forintos Erzsébet-utalványt.
Sarki fény ragyogja be Budapestet vasárnap Ünnepi hangversennyel, az Erzsébet híd kék-fehér színbe öltöztetésével, valamint az északi fényt megidéző fényinstallációval ünneplik Finnország függetlenségének 100. évfordulóját Budapesten.
Kirúgják a Jobbik főnyugdíjasát? Újabb Jobbikos szidta a zsidóságot. Ezúttal Erős Erzsébet, a Jobbik nyugdíjas tagozatának alelnöke fejtette ki a véleményét a zsidóságról. Z.Kárpát Dániel a Jobbik alelnöke azt mondta, nem zárja ki an...

Kiderült, mikor és hol lesz Harry hercegék esküvője II. Erzsébet királynő engedélyezte a helyszínt.
Északi fénybe borul a Gellért-hegy Kék-fehér díszkivilágítást kap az Erzsébet híd is.
Van, aki hiába várja a karácsonyi Erzsébet-utalványt A posta elkezdte az utalványok kézbesítését.
Magyar nyugdíjemelés: egyre nagyobb lesz a felháborodás A kormány idén kiegészítő nyugdíjemeléssel, nyugdíjprémiummal és egyszeri 10 ezer forintos Erzsébet-utalvánnyal keresi az időskorú választók kegyét. Közben folyamatosan elmondják, hogy nem csak megőri...
Hódmezővásárhely kevesli a kormány kegyét, megduplázza a nyugdíjasoknak küldött Erzsébet-utalványokat A javaslatot természetesen ellenszavazat nélkül fogadták el.
A következő két-három évben nem fog változni az építőipari áfa mértéke - a nap hírei Megkezdődött az Erzsébet-utalványok kézbesítése a nyugdíjasok számára. Mégsem hajlandó a koalíciós tárgyalások folytatására a német liberális Szabad Demokrata Párt.