Gyerekekre gyújtottak egy házat Bokodban

A férfi jogerősen nyolc év fegyházat kapott.

2017. november 8. 16:48

A cikk folytatása...Friss hírek
Botka hajthatatlan: nem kér Gyurcsány jelöltjeiből Egyértelmű üzenetet küldött Szeged a szocialista tárgyalódelegációnak.
A rosszul megválasztott fűtőanyag borzalmas következményekkel jár Háborodjunk fel, ne nézzük jó szemmel, ha a szomszéd ajtó és ablakkeretek eltüzelésével, műanyag szemét elégetésével teremt meleget otthonában! Sok esetben nem szociális kérdésről van szó, de minden esetben súlyosan szennyezi a lakókörnyezetet a tiltott anyagok eltüzelése mondta az InfoRádiónak V. Németh Zsolt, a Földművelési Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára.
Forradalomból háborúba Robert Capa két tárlata a kortárs fotográfiai központban A Robert Capa, a tudósító című tárlaton a fényképész mintegy ötven képét állították ki. Az első megbízások egyikeként a Trockijt megörökítő fotótól a halála előtti életének szinte az utolsó pillanatában exponált felvételéig.
Újabb engedményt tesztel a Twitter, még ha marad is a 280 karakter Több karakterszámot növelő engedménnyel is élt az elmúlt hetekben a Twitter, de most egy olyan funckiót tesztel, ami a 280 karakteres bejegyzéseken belül több tweetet is engedélyez mutatjuk hogyan.
Így ápolja bőrét a cukorbeteg Íme néhány natúr tipp azokra a bőrproblémákra, amelyekkel a diabéteszes betegek nap mint nap szembesülnek. ...
Román legfelsőbb bíróság: nincs szükség a magyar utcanévtáblákra Korábban az Országos Diszkriminációellenes Tanács (CNCD) úgy határozott, hogy diszkriminációnak számít a marosvásárhelyi kétnyelvű utcanévtáblák hiánya, de ezt a határozatot a romániai legfelsőbb bíróság most érvénytelenítette.

Top hírek:
Az Androidot támadják a legtöbbször A Nokia is erre a következtetésre jutott, de a Windows továbbra is népszerű célpont.
Tudja, mi a közös Kennedy elnökben, november 21-ében és a Föld körül keringő műholdakban? 55 éve, hogy az első televíziós közvetítésre tervezett telekommunikációs műholdat felbocsájtották az űrbe, és a műholdas tévézés műfaja megszületett. November 21-én van a televíziózás világnapja, aminek alkalmából a SES Astra összegyűjtötte az európai műholdas közvetítés történetének mérföldköveit 1962-től napjainkig.
Haríri Kairóban találkozott Abdul-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnökkel Libanon stabilitásának fenntartásáráról tárgyaltak.
A futónő rejtélyes tragédiája: meghalt a soroksári gyilkosság koronatanúja Fontos tanúként szerepelt a soroksári ügy nyomozásában az a férfi, akivel halála előtt kapcsolatot létesített a meggyilkolt Gyurik Krisztina. A férfival nemrég szívroham végzett.
Mégsem lesz teljes körű elektronikus ügyintézés? Egy fideszes törvényjavaslat szerint időt adnának azoknak az állami szerveknek, amelyek nem tudtak időben felkészülni az elektronikus ügyintézés bevezetésére.
Klórgázmérgezés az egyetemen: büntetőeljárást indított a rendőrség Tévedésből két, egymással reakcióba lépő vegyszert öntöttek össze a Nyíregyházi Egyetem uszodáján.