Szisztematikusan végezte ki az áldozatait a texasi mészáros

A templom kamerája szerint a lövöldözés hét percig tartott, és a gyilkos a fejét célozta az embereknek.

2017. november 8. 18:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Nem lesznek új választások Németországban Valahogy fel kell állnia egy kormánynak, erre utalt Frank-Walter Steinmeier szövetségi elnök hétfői sajtótájékoztatójában. Azzal kezdte, hogy elismerte, a kormányalakítás mindig is nehéz feladat volt, talán a legnehezebb, amit a választó a politikusoknak adhat.
Francia filmek dohányzó szereplők nélkül? Lehetséges? A dohányzás visszaszorítását célzó tervei között a francia filmekben is megtiltaná a dohányzást a francia egészségügyi miniszter.
Kompromisszumok árán, de megvan a jövő évi EU-s költségvetési terv Kompromisszumos megállapodásra jutottak az Európai Unió jövő évi költségvetéséről a tagországok kormányait tömörítő tanács és az Európai Parlament (EP) küldöttei - közölte hétfőn az Európai Bizottság.
Néhány amerikai katona kényszerből száll be a száraz novemberbe Egy balesetet okozó tengerészgyalogos miatt most a többieknek is le kell mondaniuk az alkoholról.
Elfogadták a határregisztrációs rendszer felállításáról szóló rendeletet Rögzíteni fogják az Európai Unió külső határait átlépő, nem uniós állampolgárok be- és kilépési adatait.
Az iraki legfelsőbb bíróság érvénytelenítette kurd népszavazás eredményét Alkotmányellenesnek minősítette a szeptemberi kurd függetlenségi népszavazást hétfőn az iraki legfelsőbb bíróság - közölte a bíróság egyik illetékese a Reuters hírügynökséggel.

Top hírek:
A tűz, ami megrengette a brit monarchiát 25 évvel ezelőtt gyulladt ki a Windsori kastély. A herceg saját kezűleg mentette, ami menthető, a festmények őre szívrohamot kapott. Senki nem halt meg, de a királyi család élete örökre megváltozott.
Összeomlott Merkel tervezett koalíciója Kilépett a koalíciós tárgyalásokból az egyik párt, ezzel elszállt az esély a parlamenti többséget jelentő szövetségre. Merkel az államfőhöz megy beszámolni a tárgyalások kudarcba fulladásáról. Kisebbségi kormányzás, vagy új választás is jöhet Németországban.
Befuccsoltak Merkel tárgyalásai, új választás is jöhet Kudarcba fulladtak vasárnap késő este Berlinben az egyeztetések a CDU/CSU jobbközép pártszövetség, a liberális FDP és a Zöldek első közös kormányának megalakításáról, mert az FDP kivonult a tárgyalásokról.
Ha érdekli a Kreml lelki világa, látnia kell, ahogy kisiskolások énekelnek Putyinról Látszik, hogy ismét közeledik az orosz elnökválasztás, újra készülnek a Vlagyimir Putyint államfőt éltető videóklipek. A kínálatból toronymagasan emelkedik ki az a klip, ahol katonaruhába öltöztetett 6-14 éves gyerekek ismételgetik, hogy az életüket is feláldoznák, ha Vova bácsi, azaz Putyin hívja őket a végső csatába.
Alkoholtilalom a Japánban szolgáló amerikai alakulatoknál egy baleset miatt A katonának a megengedettnél háromszor magasabb volt az alkoholszintje, valaki meghalt miatta.
Legalább 20 ember meghalt egy pakisztáni buszbalesetben Kisbusznak ütközött egy teherautó. A busz felborult, majd a teherautó összepréselte.