A Star Trek egykori sztárját is zaklatással vádolják

Elkábította, és le akarta rángatni a nadrágját, állítja egy másik férfi.

2017. november 11. 11:12

A cikk folytatása...Friss hírek
Riasztást adtak ki: itt lesz a leghidegebb Riasztást adott ki több északnyugati járásra hófúvások veszélye miatt a meteorológiai szolgálat. Az extrém hideg miatt több megyére van érvényben figyelmeztetés.
Három településen tartanak ma időközi önkormányzati választást A legnagyobb figyelem a hódmezővásárhelyi polgármesterválasztást övezi.
Őrjöngenek a nézők a Dal után - Meglepő nyertes született Durván megosztotta a nézőket, hogy az AWS metálzenekar nyerte A Dal 2018-at. Ők képviselik Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon.
Az OECD aggasztónak tartja a fejlett gazdaságok államadósságát Aggasztónak tartja a fejlett ipari gazdaságok államadóság-tömegének növekedését a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD).
Pályafelújítás miatt módosul a vonatok menetrendje a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon Jelentős menetrendváltozásra, és pótlóbuszos átszállásokra kell számítaniuk az utasoknak.
Nyilvánosságra hozták Washingtonban a demokraták átdolgozott feljegyzését az FBI-ról A republikánusok szerint a dokumentumok megerősítik, hogy milyen súlyos visszaélések voltak az FBI vizsgálatai során.

Star Trek Online - már ki is nyomtattathatjuk az űrhajóinkat Ki ne szerette volna a polcán látni játékbeli űrhajóját? Az új frissítésnek köszönhetően ez már nem lehetetlen.

Top hírek:
Itt követheti élőben A Dal 2018 döntőjét
Pályán a Renault 2018-as autója! Parc Fermé: Pályán a Renault 2018-as autója!
Bírsággal megúszta M. Richárd Továbbra sincs előzetesben a két ember halálának okozásával vádolt férfi.
A Kossuth téren tartja idén ünnepi beszédét Orbán Viktor A Kossuth téren lesz a március 15-i állami ünnepség - jelentette be a közösségi médiában Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.
Mondd el - kortárs fotókiállítás Észtország születésnapjára A tavalyi Tallinni Fotóhónap "Mondd el" Portrék a kortárs fotográfiából című kiállítása nyitotta meg a FUGÁ-ban az önálló észt állam megszületésének 100. évfordulóját ünneplő programsorozatot.
Ismét egy kettős emberölés – asszonyok az áldozatok A helyszín a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kenézlő.