Kömlő újratöltve: migránsnak nézték a segítőket Perbálon

Apró közjáték zavarta meg a Srí Lanka-i önkéntesek első napját Perbálon.

2017. november 12. 8:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Lehet, hogy a brazil srác nem nézett ki annyira migránsnak Perbálon is szépen látható a kormánypropaganda eredménye: a faluba évek óta jönnek külföldi egyetemisták, de amíg a Fidesz nem migránsozott, ez cseppet sem zavarta a helyieket. De most rendőrt hívtak ...

Friss hírek
Jobbikosok: a zsidók, a cigányok meg mindenféle szutyok Újabb aljas hangfelvétellel buktak le az antiszemita, rasszista jobbikosok.
Klórgázmérgezés egy nyíregyházi uszodában - kilenc sérült Az első hírek szerint hárman súlyosan megsérültek. A mentőszolgálat később pontosított: két súlyos és hét könnyebb sérült van.
Eldurvult az élő adás: egymásnak esett Tvrtko és a Viszkis rabló Feszült, verbális harc kerekedett az ATV keddi műsorában a Viszkis filmbemutatóról szóló interjúból. Vujity Tvrtko ugyanis az ilyenkor szokásos és hogy jött az ötlet típusú sablonkérdések helyett azzal szembesítette az egykori bankrablót, hogy mennyiben etikus érdemi teljesítmény nélkül, egy bűncselekménnyel celebbé válni.
Járókeretes bácsit raboltak ki a nyílt utcán videó A három elkövető ellen, akik még tavaly vették el az idős ember értékeit, most emeltek vádat.
Magyarázatot kért Szatmár megye prefektusa Magyarázatot kért Darius Filip, a partiumi Szatmár megye prefektusa Kovács Jenő nagykárolyi polgármestertől amiatt, hogy az Ady Endre - Otilia Marchis-szoborcsoport szombati nagykárolyi felavatásán csak magyar zászlót lengettek, és a román nemzeti jelképek hiányoztak a ceremóniáról
Baleset miatt lezárták a 4-es főutat Szolnoknál Kisteherautóval ütközött egy kocsi.

Perbálon migránsnak nézték a lakóotthonban önkénteskedő egyetemistákat Rájuk is hívták a rendőrséget.

Top hírek:
Kisüthet a nap, de este fagyni fog keleten Felhőátvonulásokra, hosszabb-rövidebb napos időszakokra számíthatunk, emellett futó zápor, hózápor kialakulhat
Szégyen, amiért a föld alatt tüntettek 2017 végén Magyarország ott tart, hogy tüntetést kell szervezni azért, hogy liftek legyenek az uniós milliárdokból kipofozandó 3-as metró állomásain. Persze valószínűleg így sem lesznek, mert A.: úgyse használják azokat, B.: csóró ország vagyunk.
Kiderült, miért nem került sor idén a legfontosabb magyar-német találkozóra Huszonhat éven keresztül folyamatosan megtartották a MagyarNémet Fórumot, de 1992 után idén először elmaradt. Ezért Mesterházy Attila MSZP-s képviselő megkérdezte, mi ennek az oka.
Amerikai képviselők álltak ki Magyarország mellett Rex Tillerson külügyminiszternek írt levelében tiltakozott David Kostelancik beszéde miatt három republikánus kongresszusi képviselő.
"Azt hazudjuk a kislánynak, hogy az elkövető már rég börtönben van" Nem lett meg a férfi, aki egy hatéves kislányt zaklatott, ezért a rendőrség három hónapon belül felfüggesztette a nyomozást. Az apa szerint nem volt elég alapos a nyomozás, az ügyészség viszont mindent rendben talált.
Kuka mellé tette ki újszülöttjét egy nő A csecsemőt már holtan találták meg.