Velence polgármestere beszólt a smucig turistáknak

Esznek, isznak, aztán amikor hozzák a számlát, sírnak, hogy nem tudnak olaszul.

2017. november 13. 22:13

A cikk folytatása...Friss hírek
Velence polgármestere beszólt a smucig turistáknak Esznek, isznak, aztán amikor hozzák a számlát, sírnak, hogy nem tudnak olaszul.
Puigdemont: elképzelhető a válság más megoldása, mint az elszakadás A leváltott katalán elnök szemmel láthatóan engedett a korábbi merev függetlenségpárti álláspontjából.
Több elégetett holttestet találtak egy szakadékban A Copanatoyac település közelében talált holttesteket meg is csonkították.
A katalán elnök mást is el tud képzelni, mint az elszakadás Puigdemont azt mondta, a tárgyalás híve, és egy másik megoldás mindig lehetséges.
Orbán támogatójának egyre inkább kifelé áll a rúdja Tovább gyengült a Bajorországban kormányzó Keresztényszociális Unió (CSU) választói támogatottsága, és a német tartomány lakosságának csaknem négyötöde szerint Horst Seehofernek távoznia kell a CSU-elnöki és a kormányfői tisztségből - mutatta ki egy hétfőn ismertetett felmérés.
Macska az első számú gyanúsított egy gyilkossági kísérletben Vérben feküdve találtak rá egy idős japán nőre az otthonában.

Top hírek:
Négyszázan haltak meg az iráni földrengésben A halálos áldozatokon túl legalább 7000-en sérültek meg.
Mégis lesz török óriásmecset Budapesten? Az ötlet még 2015-ben felmerült, de akkor elhalt a projekt. Most úgy tűnik, mégis akarnak mecsetet.
Rákapott a tweetelésre a Twittert betiltó iráni vallási vezető Az Iránban betiltott Twitter éppen az egyik fő kritikusnak tetszett meg. Most őt kritizálják ezért mások.
Haríri előkerült, és igyekezett bizonyítani, hogy nem Rijád foglya Szaad Haríri lemondott libanoni miniszterelnök egy vasárnapi televíziós interjúban azt mondta, hogy hamarosan hazatér Szaúd-Arábiából.
A szexuális zaklatások áldozataiért vonultak fel Hollywoodban A #MeToo kampány inspirálta az összefogást.
Nagyobb eséllyel élesztik újra a férfiakat a járókelők Nyilvános szívmegállás esetén a férfiaknak 23 százalékkal nagyobb esélyük van a túlélésre, mint a nőknek.