Velence polgármestere beszólt a smucig turistáknak

Esznek, isznak, aztán amikor hozzák a számlát, sírnak, hogy nem tudnak olaszul.

2017. november 13. 22:13

A cikk folytatása...Friss hírek
Brexit: harmadszor is elfogadták a törvénytervezetet Jóváhagyta a londoni alsóház a brit EU-tagságról szóló törvény visszavonási tervezetét.
Trump: Az oroszok segítik Észak-Koreát a szankciók kijátszásában Oroszország egyáltalán nem segít nekünk az Észak-Koreával kapcsolatos válság megoldásában - hangsúlyozta az amerikai elnök.
Ír miniszterelnök: a jobb jövő ideálja még mindig inspirálja Európát
Égnek a vonalak a MeToo-kampány kezdete óta Több mint 200 ezer hívást fogadtak Amerikában a szexuális erőszak áldozataitól.
Belgiumban is eltüntetett egy keresztet a Lidl Ezúttal az egyik helyi üzlet falára került fel egy templom képe a kereszt nélkül.
A megújuló erőforrások erőteljesebb használatára tett javaslatot az EP A teljes energiafogyasztás legalább 35 százalékát megújuló forrásokból kellene fedeznie 2030-ra az Európai Uniónak, emellett a közlekedési szektor energiafelhasználásának 12 százalékát is zöld forrásokból kellene előállítani az Európai Parlament plenáris ülésén elfogadott tárgyalási mandátum értelmében.

Top hírek:
Tüntetők rontottak a görög pénzügyminisztérium épületébe A nyugdíjcsökkentés és a sztrájktörvény módosítása ellen is tiltakoztak.
Két öngyilkos merényletben többen meghaltak és megsebesültek Nigériában Egy nő a helyi piacon, míg egy férfi a bejáratnál robbantotta fel magát.
Esküdtszék elé kerül Trump volt tanácsadója Megunta a vizsgálóbizottság, hogy Steve Bannon a vizsgálóbizottság zárt ülésén sem válaszol.
Elvérzett a kisebbségi kormány Csehországban Andrej Babis kormány nem kapott bizalmat a keddi szavazáson a cseh parlament alsóházában, szerdán ezért benyújtották a lemondásukat.
Megalakult az új katalán parlament Egy 38 éves képviselő lett a házelnök.
Ír miniszterelnök: a jobb jövő ideálja még mindig inspirálja Európát