Lara Flynn Boyle arca szétesett a plasztikától - Ijesztő az egykori bombázó külseje

A Twin Peaks egykori szépsége borzasztóan néz ki.

2017. november 14. 11:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Lara Flynn Boyle kimaradt az új Twin Peaksből, de itt vethet rá egy pillantást A 47 éves színésznő egy barátnőjével vásárolt be, ekkor fotózták le. Ritka alkalom: nagyon visszahúzódó életet él.

Friss hírek
Káros dolgok, amiket a hajunkkal rendszeresen elkövetünk Óvatosabban kellene bánnunk a hajunkkal.
Tóth Vera plasztikáztatott Bevallotta, több szépészeti beavatkozáson is túl van Tóth Vera a plasztikai műtétek után még tervez néhány korrekciót.
A régi jó krumpligombóc receptje: ezzel dobd fel a levesedet! Tészta helyett főzz krumpligombócot a levesbe, az újdonságnak mindenki örülni fog.
A karácsonyt is a kórházban tölti Lerch István Ha lassan is, de javul az állapota Lerch Istvánnak a 10 hónapja történt stroke-ja után, ami után már többször is életveszélye került. Hosszú még az út, amit végig kell járnia, mire hazajöhet, de biztató a javulás törte meg a csendet a zenész felesége, Enikő a Story magazinnak. Volt egy idő, amikor nagyon elszomorodott Enikő, ugyanis egy ideig csak romlott Lerch állapota, fogyott, és félő volt, újabb vérrög alakul ki nála.
Nem fogod elhinni, Megyeri Csillának melyik gyerekkori álma teljesült Az Ázsia Expressz versenyzőjének teljesült egy nagy vágya. Kattints, hogy kideríthesd, mi volt az egyik nagy álma Csillának!
Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Bikák szerelmesek lesznek, a Szüzek mindenkit vonzanak Kíváncsi vagy, mi vár rád a hétvégén a szívügyek terén? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk november 24-től 26-ig tart.

Meghalt a Twin Peaks színésze Brent Briscoe balesetet szenvedett, 56 éves volt.

Top hírek:
Liptai Claudia frizurájára nincs mentség - Mindenki rajta nevetett az esti műsorban Vicces pillanatoknak lehettek szemtanúi az Appra magyar nézői tegnap este.
Diana unokahúga bugyit villantott - Sokat mutatott magából Kitty Spencer A hercegnő unokahúga merész szettben érkezett a gálára.
Vécébe telepített kamerát a perverz, de ezzel nem számolt A dél-londoni Vauxhall egyik Starbucksában egy vásárló azt vette észre, hogy egy kamera figyeli. A rendőrség szerint már egy hónapja is ott lehetett a kukkoló gépe. Közöltek is egy képet egy sötét hajú, szemüveges, fekete kabátot viselő férfiról, aki gyanújuk szerint a perverz lehet. A rendőrség azt is közölte, hogy több fájlt is találtak a kamerán, miközben emberek végzik el a dolgukat a mellékhelyiségben, de valószínűleg előttük azokat még senki sem nézte meg.
Az Útvesztő: Tűzpróba - ORSZÁGOS TV PREMIER - szombat 22.25 Ajánló - Szereplők: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Giancarlo Esposito, Thomas Brodie-Sangster, Nathalie Emmanuel
Stadler Józsefet pörkölttel búcsúztatják Tapintható a levegőben a gyász Akasztón, Stadler József szülővárosában, ahol a vállalkozót csak most, halála után kezdik becsülni.
Soroksári bűntény: Megúszta a lebukást Kriszta gyilkosa Kardos Lajos, az áldozat férje szerint a koronatanú halála után nincs már esély a tettes megtalálására.