Házi fényezőszer, ha megfakult a bőrbútor: egy csapásra újjávarázsolja a kanapét

A vegyszerek sokat árthatnak neki.

2017. november 14. 12:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Az Útvesztő: Tűzpróba - ORSZÁGOS TV PREMIER - szombat 22.25 Ajánló - Szereplők: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Giancarlo Esposito, Thomas Brodie-Sangster, Nathalie Emmanuel
Tények röviden 3, 2017. november 22., szerda ...
Ködös napok jönnek időjárás-jelentés, 2017. november 22., ...
Milliárdokat keresnek a hangjukkal Beyonce a világ legjobban kereső énekesnője. A Forbes magazin listája szerint a világturnéjával 105 millió dollárt keresett, ami nagyjából 27 milliárd forintot jelent. A zeneiparban Beyonce után a legtöbb pénzt Adele zsebeli be. A népszerű énekesnőnek a lista szerint 69 millió dolláros, vagyis átszámítva csaknem 18 milliárd forintos bevétele van.
Nem reális az LMP-Jobbik koalíció Nincs realitása annak, hogy az LMP koalícióra lépjen a Jobbikkal. Ezt Szél Bernadett, az LMP társelnöke mondta. Vona Gábor ugyanis egy interjúban arról beszélt, nyitott szövetséget kötni az LMP-vel. Szél Bernadett szerint a Jobbik folyamatos "identitás változtatáson" megy keresztül, de az alapvető értékekben nem hasonlítanak.
Fidesz: Soros ellenkampányt indított Soros György videoüzenetben mondta el véleményét a nemzeti konzultációról, amelyet saját alapítványának Facebook oldalára is felkerült. Puskás Imre a Fidesz szóvivője szerint Soros György a videóval személyesen is beszállt a kampányba. A célja pedig a magyarok ...

Top hírek:
A futónő rejtélyes tragédiája: meghalt a soroksári gyilkosság koronatanúja Fontos tanúként szerepelt a soroksári ügy nyomozásában az a férfi, akivel halála előtt kapcsolatot létesített a meggyilkolt Gyurik Krisztina. A férfival nemrég szívroham végzett.
Liptai Claudia frizurájára nincs mentség - Mindenki rajta nevetett az esti műsorban Vicces pillanatoknak lehettek szemtanúi az Appra magyar nézői tegnap este.
Horoszkóp: November 22., Szerda Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 22-én is!
Az egyetlen - hétfő 21.20 Ajánló - Szereplők: Jet Li, Jason Statham, Carla Gugino, Delroy Lindo, Dylan Bruno
Pszichiátriára került a pedofil békési tanár 11 éves áldozata Egyedülálló eset a magyar kriminalisztika történetében: külföldre akarta csempészni 11 éves diákját egy békési tanár. A rendőrség vizsgálja: volt-e szexuális kapcsolat Sz. Zoltán és a kisfiú között.
Diana unokahúga bugyit villantott - Sokat mutatott magából Kitty Spencer A hercegnő unokahúga merész szettben érkezett a gálára.