Izrael Vaskupolát telepített a palesztin fenyegetések miatt

Az izraeli védelmi erők szerint ez csak rutinművelet.

2017. november 14. 17:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Izrael Vaskupolát telepített a palesztin fenyegetések miatt Az izraeli védelmi erők szerint ez csak rutinművelet.
Jutalom járna Észak-Koreának amennyiben befagyasztaná nukleáris programját Ha Észak-Korea úgy dönt, hogy befagyasztja nukleáris programját és hajlandó párbeszédet kezdeni nukleáris leszereléséről, Dél-Korea és a nemzetközi közösség kész lenne arról tárgyalni, hogy milyen lehetséges jutalommal viszonozza ezt - jelentette ki Mun Dzse In dél-koreai elnök.
Jemeni repteret bombázott az arab koalíció A főváros, Szanaa repülőterének kifutópályája és irányítótornya is megrongálódott.
Ifjabb Trump beismerte, hogy kapcsolatban állt a WikiLeaks-sel apja kampánya alatt A Trump-fiú igyekezett kisebbíteni a hír jelentőségét arra hivatkozva, hogy a WikiLeaksszel folytatott magánjellegű kommunikációja ismert volt az illetékes kongresszusi bizottságok előtt.
Teljes falvak pusztultak el ez az évtized legsúlyosabb iráni földrengése A természeti katasztrófa legalább 530 ember életét követelte az IRNA iráni állami hírügynökség szerint. Több mint nyolcezren megsérültek.
Az S&P részleges csőd kategóriába sorolta Venezuelát A cég azután döntött így, hogy Venezuela nem tudott időben rendezni egyik kötvénye után 200 millió dollár hozamtartozást. Az S&P jelezte: 50 százalékos az esélye annak, hogy három hónapon belül dél-amerikai állam csődbe jut.

Top hírek:
Két évet kapott az Iszlám Államhoz induló holland nő Két év börtönbüntetésre ítélt hétfőn egy rotterdami kerületi bíróság egy 22 éves holland nőt, aki a vád szerint 2015-ben férjével és gyerekeivel Szíriába utazott, hogy csatlakozzon az Iszlám Államhoz.
Velence polgármestere beszólt a smucig turistáknak Esznek, isznak, aztán amikor hozzák a számlát, sírnak, hogy nem tudnak olaszul.
Gyász! Így siratják az olasz lapok a focikatasztrófát Nekik ez még furcsa: hatvan éve nem volt példa ilyesmire.
Mondja meg az EU-nak, mit gondol az álhírekről! Reszkessetek, álhírek, lesz itt konzultáció meg egy egész munkacsoport is! De vajon mi lesz az EU-ról hazudozó kormányokkal?
Több ezren tüntettek Brazíliában az abortusz teljes betiltása ellen Egy modósítás értelmében alkotmányellenes lenne a terhességmegszakítás.
Nagyobb eséllyel élesztik újra a férfiakat a járókelők Nyilvános szívmegállás esetén a férfiaknak 23 százalékkal nagyobb esélyük van a túlélésre, mint a nőknek.