Robbanás egy pécsi lakásban, egy ember súlyosan megsérült

Robbanás történt kedden késő délután Pécsen, egy belvárosi lakásban, egy ember súlyosan megsérült - közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

2017. november 14. 17:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Robbanás Pécsen, sérült is van Robbanás történt egy kétszintes társasház egyik második emeleti lakásában kedd késő délután Pécs belvárosában, a Király utcában.
Lilára festik a pécsi tv-tornyot A koraszülöttek világnapja alkalmából Pécs is csatlakozott ahhoz a nemzetközi kezdeményezéshez, amelynek során emblematikus épületek lila színű fényfestésével hívják fel a figyelmet a probléma fontoss...
Négy gázolás, négy halott Két autó is elütött egy nőt Pécs mellett, az első gázolás után ugyanis átzuhant a szembesávba, és az ott érkező autós már nem tudott megállni, végül ő gázolta halálra. Nagyon sok gázolás történt a hét...
Megmenekül Pécs kortárs színháza Az önkormányzat 7,5 milliárdos tartozást halmozott fel, ezért a város takarékosságra kényszerül.
Jól megy a ZÁÉV-nek, Pécsen építkeznek A Pécsi Tudományegyetem orvosi kara kap majd új épületet, tán a régit is felújítják, csak nem tudni, miből.
Két hónapnyi vizsgálat után megszólalt Hoppál Péter: A szocialista időszakban keletkezett rekordadósság Pécs városában Igaz, nyolc éve vezeti a 7,5 milliárdos hiánnyal küzdő várost a fideszes Páva Zsolt.

Pártfogó felügyelő árulta a biofüvet Pécsen A nő Pécs területén árult és több vásárlója is volt.
Dévényi Sándor: A város élő szövet A város élő szövet, a műemléki várost sem lehet skanzenként kezelni vallja Dévényi Sándor Kossuth-díjas építész, a Pécs csoport tagját. A Magyar Művészeti Akadémia a magyar organikus építészet értéke...
Jön Rákossy és a vagyonátjátszás Pécsen? Időközi polgármester-választást sürgetnek a szocialisták - Több mint négyezren támogatták az aláírásgyűjtő akciókat.
Az európai porondon javított az Alba Fehérvár A férfiaknál a bajnokcsapat mellett a Szolnoki Olaj, a nőknél pedig a PEAC Pécs is nyert.
Brutálisan erőszakolt meg egy nőt egy pécsi testvérpár Pénteken kemény per kezdődik Pécsen, emberrablással és egy könyörtelen testvérpárral.
Gyurcsány nyugdíjas rajongói megütöttek egy fiatal fideszest A Demokratikus Koalíció péntek délután tartott fórumot Pécsen, ahol megütöttek egy fiatal fidelitasost.