Sporttévé indult Szolnokon

A cél, hogy még több emberrel ismertessék meg a megyeszékhely három ismert sportklubját.

2017. november 14. 18:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megölte szomszédját, majd magát is Rejtélyes körülmények között halt meg két szomszéd a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rákóczifalván. A Tények információi szerint az egyik férfi meggyilkolta a szomszédját, majd hazament és magával is végz...
A Fradi nyerte a rangadót A címvédő Szolnok elveszítette veretlenségét a férfi vízilabda ob I-ben, miután az alapszakasz utolsó fordulójában otthon 13-11-re kikapott az FTC-től.
Hetedszer is kupagyőztes a Szolnok A Szolnok ismét elhódította a férfi kosárlabda Magyar Kupát, mivel a debreceni fináléban vasárnap 82-67-re legyőzte a Szombathely csapatát.
A Falco és a Szolnok játssza a férfi kosárlabda MK-döntőjét Egy sima és egy kiélezett elődöntő Debrecenben, az Alba-Szolnok meccs sokáig emlékezetes marad.
Kalocsán is működött az Elios bevált receptje Ugyanakkor és ugyanolyan gyanús módon nyert pályázatot Tiborcz István cége Kalocsán, mint Szolnokon.
Belső vizsgálatot szorgalmaz az MSZP Szolnokon Belső vizsgálat indítását kezdeményezi az MSZP az Elios Innovatív Zrt. szolnoki beruházása miatt a polgármesteri hivatal ellenőrző bizottságának bevonásával.

Belvíz miatt aggódnak a gazdák Óriási problémát okoz a belvíz a földeken. Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyében a legrosszabb a helyzet, sokan arra panaszkodnak, hogy nem tudnak vetni, ez pedig később komoly problémákat okoz...
A Körmend továbbjutott, a Szolnok győzelemmel búcsúzott kosár EK-ban űa vasiak szempontjából kedvezően alakultak az eredmények, így ott lesznek a legjobb 16 között.
Szolnokon is kikerültek a Stop Soros plakátok, átírták Stop Orbánra
Varga József nyerte az időközi polgármester-választást Rákócziújfaluban Független jelöltként Varga József jelenlegi alpolgármester győzött a vasárnapi időközi polgármester-választáson a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rákócziújfaluban közölte a helyi választási iroda vezetőj...
A Szolnok és az Eger is megszenvedett idegenben Előbbinek összejött a győzelem, utóbbi viszont csak egy pontot szerzett Miskolcon.
Lefújta, megütötte, kirabolta Sprayvel lefújt, megütött, földre lökött és kirabolt egy férfi egy nőt Szolnokon. A rabló a támadás után a vasútállomásra ment és vonatra szállt, de mire Abonyba ért, a rendőrök már várták az állomáso...