DiákÉSZ: Tudnia kell Czeglédy cégének, hogy több száz károsult lehet

Súlyos ellentmondásokkal terhelt a volt baloldali önkormányzati képviselő, Czeglédy Csaba által fémjelzett Czeglédy-ügy.

2017. november 14. 18:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Családja kampányol Czeglédynek Testvére gyűjti a költségvetési csalással gyanúsított Czeglédy Csaba képviselő-jelöltséghez szükséges ajánlásait. Az előzetesben lévő baloldali politikus azt reméli, ha összegyűjtik neki az 500 ajánlá...
Elkezdték gyűjteni az ajánlásokat Czeglédy támogatói A baloldali politikus és jogász hónapok óta előzetesben ül az iskolaszövetkezetekhez kapcsolódó többmilliárdos csalási gyanú miatt.
Czeglédy Csaba indulna a választásokon A volt MSZP-s politikus függetlenként mérettetné meg magát
3 helyett már 6,3 milliárdos csalással gyanúsítják Czeglédy Csabát 9 iskolaszövetkezet érintett, változott a gyanúsítás összege, az erre vonatkozó panaszt visszadobták.
A hónap végéig kérhetnek kártérítést a Czeglédy-ügy károsultjai Február végigég adhatják le kárrendezés iránt kérelmüket a Czeglédy-ügy károsultjai. A gyanú szerint a Czeglédy Csaba vezetésével létrejött bűnszövetkezet el akarta kerülni a munkaközvetítés után járó...
Czeglédy-ügy: továbbra is előzetesben

A hónap végéig jelentkezhetnek a Czeglédy-ügy károsultjai Már csak három hetük van a jelentkezésre a Czeglédy-ügy károsultjainak: az erről szóló kormányrendelet szerint január 15-től február 28-ig nyújthatják be kárrendezés iránti kérelmeiket. Csongrád megye...
Budai Gyula: Gyurcsány Ferenc a Czeglédy-ügy politikai felelőse A Napi aktuális vendége volt Budai Gyula. A Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjét is megdöbbentette a hír, miszerint egyéni jelöltként indítják Czeglédy Csabát Szombathelyen. Továbbá hangsúlyozta, ha...
Fő helyen kell helyreigazítania a közmédiának a Czeglédy-ügyben Első fokon Czeglédy Csabának adott igazat a bíróság, mert a közmédia valótlant állított.
Törvényt sértett a Gyurcsány-érdekeltség? A Czeglédy-botrány legújabb fejleményei.
Czeglédy Csabát kiengedhetik a börtönből A szombathelyi választási bizottság hitelesítette az indulását, a törvény szerint mentelmi jogot kaphat a kampány idejére.
Február végéig igényelhetik a kártalanítást a Czeglédy-ügy károsultjai Decemberben döntöttek a ki nem fizetett fiatalok és nyugdíjasok rendkívüli kárrendezéséről.