Már az iPhone X hangszórójával is gond van?

Ahogy egyre többen használják a jubileumi iPhone-t, egyre több lesz a panasz. Úgy tűnik, tényleg nem lehet tökéletes eszközt csinálni. Legutóbb a készülék hangszóróját hozták hírbe.

2017. november 14. 19:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Már az iPhone X hangszórójával is gond van? Ahogy egyre többen használják a jubileumi iPhone-t, egyre több lesz a panasz. Úgy tűnik, tényleg nem lehet tökéletes eszközt csinálni. Legutóbb a készülék hangszóróját hozták hírbe.
Három méterre a parttól ért halálos cápatámadás egy férfit Kubában A legnagyobb valószínűség szerint bikacápa támadhatta meg a fürdőzőt.
Egészen barátságos az új kutyarobot, azzal együtt is, hogy nincs feje videó A korábban a Google tulajdonában lévő Boston Dynamics robotgyártó egy új okoskutyával állt elő, ami már sokkal bizalomgerjesztőbb, mint az első változat.
Egy biztonsági cég bizonyítja: könnyen átverhető a Face ID Bár az Apple az ellenkezőjét állítja, az egyik biztonsági cég szerint igen könnyen becsapható a jubileumi iPhone arcfelismerője, és ezt bizonyítja is.
Megoldódott a Bajkál-tavi fókák pusztulásának rejtélye Hepatitisz és bélgyulladás végzett a Bajkál-tó őshonos fókáival
Ez lehet az iPhone X Achilles-sarka? Mi lesz itt télen az iPhone-osokkal? Úgy tűnik, egy heti használat után megtalálták a jubileumi iPhone gyenge pontját: nem szereti a hideget.

Top hírek:
Bosszú a Bismarckért: hatalmas detonáció rázta meg a brit hordozót Az Ark Royal pusztulása súlyos presztízsveszteség volt a királyi haditengerészet számára.
Óriási gyerekfigyelő projektbe kezd a KSH Tízezer gyermek életét követik a magzati kortól 25 éven át. Még azt is nézik, az apa is pelenkázott-e.
Újabb app tusolja el az iPhone X kis hibáját Felkészülhetünk arra, hogy mostantól majd egymás után érkeznek azok az appok, amelyek a notch eltakarására hivatottak a jubileumi iPhone-ban.
Gyönyörű fotók és videók jöttek a hétfő hajnali különleges égi jelenségről Ritkán lehet egymáshoz olyan közel látni a Vénuszt és a Jupitert, mint azt néhány órája, hétfő reggel lehetett. Az égi jelenségről több nagyszerű felvétel is készült.
Nyolcezer éves grúz bornyomokat találtak Ez lehet a világ legrégibb, szőlőből készült bora.
Erőből menne neki az EU a netes álhíreknek, de lenne itt egy kis probléma Az Európai Bizottság konzultációt indít és munkacsoportot hív össze az álhírek, illetve az internetes félretájékoztatás vizsgálatára a tudományos élet, az online platformok, médiaszervezetek és a társadalmi szervezetek képviselőinek részvételével. Megreguláznák tehát a kamuforrásokat, csak egyelőre nem nagyon tudják, hogyan is kellene.