Elvették Gáspár Győző bútorait, ezekre lehet licitálni

Azt mondja, ha elítélik, háborút indít.

2017. november 14. 19:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mutatjuk Gáspár Győző Valentin-napi üzenetét Az címzett természetesen felesége, Bea.
Gáspár Győző élete legenyhébb vádját kapta Gáspár Győző beszólt a NAV egyik munkatársának, aki pedig feljelentette. Most a mi kameránk előtt is bocsánatot kért.

Friss hírek
Riasztást adtak ki: itt lesz a leghidegebb Riasztást adott ki több északnyugati járásra hófúvások veszélye miatt a meteorológiai szolgálat. Az extrém hideg miatt több megyére van érvényben figyelmeztetés.
Három településen tartanak ma időközi önkormányzati választást A legnagyobb figyelem a hódmezővásárhelyi polgármesterválasztást övezi.
Őrjöngenek a nézők a Dal után - Meglepő nyertes született Durván megosztotta a nézőket, hogy az AWS metálzenekar nyerte A Dal 2018-at. Ők képviselik Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon.
Az OECD aggasztónak tartja a fejlett gazdaságok államadósságát Aggasztónak tartja a fejlett ipari gazdaságok államadóság-tömegének növekedését a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD).
Pályafelújítás miatt módosul a vonatok menetrendje a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon Jelentős menetrendváltozásra, és pótlóbuszos átszállásokra kell számítaniuk az utasoknak.
Nyilvánosságra hozták Washingtonban a demokraták átdolgozott feljegyzését az FBI-ról A republikánusok szerint a dokumentumok megerősítik, hogy milyen súlyos visszaélések voltak az FBI vizsgálatai során.

Újra feljelentették Győzikét Még mindig nem szabadult meg a hatóságoktól Gáspár Győző, akit nemrég becsületsértésért jelentettek fel. Még decemberben, a Mokkában tett megjegyzéseket a Nemzeti Adó-és Vámhivatal egyik osztályvezető...
Betelt a pohár Győzikénél Gáspár Győző ismeretlen tettes ellen tett feljelentést. A showman a Blikk kamerája előtt fakadt ki, ugyanis a nyomozóhatóság 200 millió forintot foglalt le a lányaitól. Gáspár Evelin és Gáspár Virág k...

Top hírek:
Itt követheti élőben A Dal 2018 döntőjét
Pályán a Renault 2018-as autója! Parc Fermé: Pályán a Renault 2018-as autója!
Bírsággal megúszta M. Richárd Továbbra sincs előzetesben a két ember halálának okozásával vádolt férfi.
A Kossuth téren tartja idén ünnepi beszédét Orbán Viktor A Kossuth téren lesz a március 15-i állami ünnepség - jelentette be a közösségi médiában Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.
Mondd el - kortárs fotókiállítás Észtország születésnapjára A tavalyi Tallinni Fotóhónap "Mondd el" Portrék a kortárs fotográfiából című kiállítása nyitotta meg a FUGÁ-ban az önálló észt állam megszületésének 100. évfordulóját ünneplő programsorozatot.
Ismét egy kettős emberölés – asszonyok az áldozatok A helyszín a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kenézlő.