Nagy fejlesztés a Péterfy kórházban

Korszerű MR-készüléket kapott a budapesti Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ. A géppel elvégezhető a klinikai gyakorlatban szükséges összes képalkotó vizsgálat - közölte az intézmény.

2017. november 14. 19:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Péterfy Bori 48 évesen is bombázó fehérneműben - Fotók Péterfy Bori alakja közel az ötvenhez is irigylésre méltó.
Péterfy-Novák Éva: Én éltem át, mégis a testvérem rettegi végig az életét Az Egyasszony szerzője írásról és érintettségről, bántalmazó férfiakról, félelmekről és azok legyőzéséről mesélt a Vasárnapi Híreknek. [...] Bővebben!

Friss hírek
Lemondott a cseh kisebbségi kormány Lemondott szerdán az Andrej Babis vezette cseh kisebbségi kormány, amely egy nappal korábban nem kapott bizalmat a parlamentben.
Készen áll a megméretésre a FideszKDNP-szövetség A Fidesz tegnapi választmányi ülését követően megnevezték a párt és a KDNP 106 egyéni képviselőjelöltjét. Az április 8-i ország­gyűlési választáson indulók döntő többsége már 2014-ben is megmérette magát, sikerrel.
A Horn vs. Crawford gálán térhet vissza Pacquiao Bob Arum promóter szerint jó esély van rá, hogy a 39 esztendõs, korábbi pound for pound bajnoknak titulált Manny Pacquiao az áprilisban megrendezésre kerülõ Jeff Horn vs. Terence Crawford mérkõzés köré
Ugató vonatok óvják a természetet Japánban
Hearn behozná Povetkint a Joshua vs. Parker gálára Eddie Hearn promóter szeretné, ha a március 31-én sorra kerülõ Anthony Joshua vs. Joseph Parker WBO/WBA/IBF nehézsúlyú címegyesítés köré szervezett gálán a nehézsúlyú kihívó
Kirabolt egy kamasz egy másikat, aki megpróbálta őt kirabolni A rendőrség keresi az áldozatból rablóvá avanzsált fiút.

Isten hozott a kórházi pokolban!  Hell felirat fogadta a betegeket a Péterfy kórházban Ízetlen tréfa volna? Vagy csak üzemzavarból származó fatális véletlen? A Péterfy kórház betegeit meghökkentő felirat fogadta.
A nap legfontosabb hírei – 2017. december 26. Vége a karácsonynak, Nagy Bandó bocsánatot kért, Péterfy Bori megmondta a magáét. Ez volt a kedd.
Pop-, rock-, dzsessz- és folkkoncertek karácsonytól az újévig Mások mellett az Omega, a Quimby, Fenyő Miklós, a Hooligans, a Vad Fruttik, a Muzsikás, a Kaláka, a VHK, a Magashegyi Underground, a Péterfy Bori & Love Band, a Tankcsapda, a Budapest Bár, a Csík Zene...

Top hírek:
Kézi-Eb: A magyar csapat olyan, mint a kenyérbél Mi az, csak közepe van, széle nincs? Nem, nem egy szelet kenyér héja nélkül. A magyar kézilabdapálya. Hahaha! Annyira azért nem vicces. 
LMP: Magyarország a világpiac ár duplájáért vesz gázt Oroszországtól Az ellenzéki párt elnökségi tagja szerint egy hosszú távú szerződés miatt a magyar fogyasztók nagyon drágán kapják az orosz gázt.
Az Apollo Tyres vezetőivel tárgyalt a kormányfő Orbán Viktor miniszterelnök az Apollo Tyres vezetőivel tárgyalt kedd délelőtt az Országházban.
A londoni rendőrség megszólalt a Cranberries-énekesnő halálának okáról Egyelőre még csak a londoni Metropolitan Police nyilatkozott Dolores O'Riordan ügyében.
Újra szabadon repülhet Hans és Kurszán, a két meggyógyult parlagi sas Tavaly ősszel kerültek a fiatal sasok a jászberényi Sasközpontba, most engedték szabadon őket.
Líbiai betegek érkezhetnek az amúgy is túlterhelt magyar egészségügybe Ezen felül Líbia szerint magyar orvosok mehetnének oda dolgozni.