Nagy fejlesztés a Péterfy kórházban

Korszerű MR-készüléket kapott a budapesti Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ. A géppel elvégezhető a klinikai gyakorlatban szükséges összes képalkotó vizsgálat - közölte az intézmény.

2017. november 14. 19:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Új MR-készüléket kapott a Péterfy kórház Az átlagostól eltérő testalkatú betegek is vizsgálhatók vele.
Nagyobb szégyen megütni egy nőt, mint elmondani, hogy megütöttek Péterfy-Novák Éva azzal vált egy nemzedék szócsövévé, hogy megírta erőltetett szülésének, sérülten született kislányának és bántalmazó házasságának történetét. Interjú.
Péterfy Bori: "Ezúttal nincs kesergés, de annál több a szerelem, a szex, a boldogság" Tíz éves fennállását nem nosztalgiázással, hanem vadonatúj, az eddigieknél még táncosabb, könnyedebb dalokkal ünnepli a Péterfy Bori & Love Band. Az egyszerűen csak Bori X címre hallgató, dühös diszk...

70 éves korában meghalt Som Lajos Hosszan tartó betegség után, 70 éves korában meghalt a Piramis együttes alapító basszusgitárosa, Som Lajos. Nyáron már lehetett arról hallani, hogy Som Lajos nagyon rossz állapotban van. 70 születésna...
Itt az ideje kipróbálni a púrhabszexet Péterfy Bori is letolja a gatyáját az új klipjében.
Első lett a Slovak Press Photo kiállításon a HVG fotósa Gyakornok fotósunk Péterfy Borit kapta le a Szigeten egy rá különösen jellemző helyzetben, ami a szlovák sajtófotóversenyen első helyet ért.