A nap legfontosabb hírei – 2017. november 14.

Elapadhat az uniós pénzforrás, iskolai lövöldözés Amerikában, razzia a Mall.hu-nál.

2017. november 14. 20:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Fürdés közben villantott popsit Dér Heni A szexi énekesnő éppen Amerikában piheni ki fáradalmait, a nyaralásról pedig rajongóinak is rendszeresen beszámol. Heni legutóbb a strandról posztolt fotót, nézd csak!
Ezt a pontot az univerzum közepének mondják: különöset tapasztal, aki a kör közepére áll A világ közepének nevezett tér Amerikában található, és egy furcsa hangjelenség miatt kapta a nevét.
Florida után most egy főiskolai kampuszon hallottak lövéseket Amerikában Lezárták egy Washington állambeli főiskola kampuszát.
Jól fogynak a golyóálló iskolatáskák Amerikában Másfél hónap alatt 21 embert lőttek le amerikai iskolákban. A floridai iskolai lövöldözés után újból a fegyvertartás korlátozása a téma.
A fekete szuperhős üzenete nem csak Amerikában szólhat nagyot A Fekete Párduc megint egy olyan Marvel-film, amelyen átüt a rendező személyisége, s ez jó. Ryan Coogler megmutatta, hogy ebben a szigorú franchise-ban is lehet okosan táncolni.
Tovább esnek az amerikai tőzsdék Az európai részvényindexek negatív tartományban járnak. Az eladók ragadták magukhoz az irányítást a tengerentúlon is.Elromlott a hangulat Amerikában 2018.02.13 15:50A tengerentúli részvényindexek...

Három új film a legnézettebbek között Amerikában végre az új filmek is kaptak terepet.
A szexhentes összesózta a szerencséjét Ő az internet egyik legnépszerűbb szakácsa, aki egy Instagram-videóval lett világsztár. Most már Amerikában is próbálkozik, de a New York-i étteremkritikusokat nem lehet letaglózni egy hülye sózással.
Egy Amerikában raboskodó drogbáró kiadatását kéri Spanyolország Floridában 150 év börtönre ítélték, de a spanyolok is bíróság elé akarják állítani.
Álmodj velem! - 28. rész Jenny-t megtámadják az utcán, de Mosquito a segítségére siet. Pablo pénz híján nehéz helyzetbe kerül Amerikában. Antonia lebukik az énekes riválisa előtt. Vallomása közben jó viszonyba kerülnek, azonb...
Milyen okostelefonra cserélik a New York-i zsaruk mobilját? Amerikában új, de nem a legújabb mobilnak örülhetnek a városi rendőrök.
Launch traileren a PS4-es Shadow of the Colossus Amerikában már kapható, hozzánk pedig holnap érkezik meg a Shadow of the Colossus felújított változata. Minden idők egyik legjobb játékát költöztették át PlayStation 4-re a Bluepoint srácai, méghozzá ...