Annyira nincs munkaerő, hogy már Kispesten is halmozódik a szemét

Nemrég Pestszentlőrincen voltak gondjai a FKF-nek az elszállítással. Azt mondják, minden munkakörben hiány van náluk.

2017. december 4. 16:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kábítószer-nagykereskedőt fogtak Kispesten Dílereknek adta tovább a kábítószert, 3 millió forint értékű marihuánát foglaltak le.
Csúszik a lomtalanítás Kispesten, nincs, aki elvigye a szemetet A szél már széthordta a lomtalanításra kitett kupacokat.
Térdig járnak a szemétben Kispesten: nincs, aki elvigye a hulladékot Egyre súlyosabb a munkaerőhiány....
A BKK sűrűsíti az adventi járatokat A metrófelújítás ellenére az adventi vasárnapokon napközben az M3-as metró is jár Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között.

Újra jár a 3-as metró adventi vasárnapokon Az adventi vasárnapokon napközben, az év végén pedig egész nap jár a 3-as metró Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ kedden az MTI-vel.
Metrópótló busz karambolozott Leszakadt egy metrópótló busz eleje, akkora erővel ütközött egy autóval Kispesten, a német rendszámú kocsinak nagyon összetört az eleje, csak a motortér volt felismerhető. A buszon két utas megsérült,...
BKV-busz karambolozott Egy BKV-busz és egy személygépkocsi ütközött össze Kispesten, a Lehel utca és a Vak Bottyán utca kereszteződésében.
4 órát vonatozott 15 perc helyett Csaknem 4 órát vonatozott egy férfi a 15 perces út helyett. Vonattal akart Kőbánya-Kispest felé menni, ám a téves utastájékoztatás miatt rossz vonatra szállt fel. A kalauztól kért segítséget, aki közö...